Πέμπτη, 18/04/2024 | 16:35

“Διασταύρωσαν” τα ξίφη τους Γεωργάκος -Καραμανίδης για τα αθλητικά έργα

933 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/03/2022, 1:58 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην τοποθέτηση του Δημήτρη Καραμανίδη απάντησε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Δευτέρα 28-2-2022.

“Καταρχήν ο Δήμαρχος δεν κάνει έργα, η τεχνική υπηρεσία με τις αρμόδιες διευθύνσεις και τους μηχανικούς προγραμματίζει για να εκτελεστούν όλα τα έργα που έχουμε πει από την αρχή της δημοτικής αρχής.  Κανένα έργο δεν έχει να κάνει με την καθυστέρηση άλλων διεκδικήσεων. Οι διεκδικήσεις και οι προσκλήσεις είναι τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με την εκτέλεση των έργων. Ήδη η διεκδίκηση για την ανακατασκευή του Δημοτικού σταδίου στον Λούρο έχει φτάσει στο υπουργείο αθλητισμού με προϋπολογισμό 900 χιλιάδες και επίσης η διεκδίκηση 120 χιλιάδων επιπλέον ευρώ στο κολυμβητήριο, προυπολογισμού 516 χιλιάδες. Εντός των ημερών θα ξεκινήσει και ο χλοοτάπητας στο Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασίας Τσουμελέκα” και επίσης προς ολοκλήρωση είναι και η διαδικασία της ανακατασκευής και του Γυμναστηρίου όπου έχει βγει και ανάδοχος. Όλα τα αθλητικά προγραμματίζονται στο αμέσως επόμενο διάστημα, όπως και κάποιες προμήθειες που θα γίνουν για το δημοτικό στάδιο Πρέβεζας Ολυμπιονίκου “Αθανασίας Τσουμελέκα”. τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

 

Παίρνοντας το λόγο στη δευτερολογία του ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης υπογράμμισε: “Ανεξαρτητοποιήθηκα στις 16 Ιανουαρίου , την επόμενη μέρα στις 17, ενώ όλο αυτό το διάστημα των 2,5 ετών έκανα τεράστιο αγώνα, μετά από ατέλειωτες συζητήσεις με τον δήμαρχο, με διαβεβαίωνε ο κ. Ακρίβης ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κατάτμηση. Τα κάναμε με την διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών σε 13 κατηγορίες ξεχωριστά με βάση τις πραγματικές ανάγκες του τόπου. Πολλοί το έχουν καταλάβει, ο κόσμος το έχει καταλάβει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετέπειτα.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα