Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:01

Γιάννης Αγγελάκας: «Πληρωμένη» απάντηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τη συναυλία αλληλεγγύης στους Ουκρανούς πρόσφυγες

1503 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/03/2022, 7:59 μμ | 0 σχόλια

Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αγγελάκας
Σχόλιο – «πληρωμένη» απάντηση στο γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωσταντίνο, ο οποίος ειρωνεύτηκε τη συναυλία αλληλεγγύης στους πρόςσφυγες από την Ουκρανία, δίνει με ανάρτησή του στα social media ο Γιάννης Αγγελάκας.

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.

ΠΗΓΗ: alfavita.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα