Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:22

Γείτονας σκότωσε και τεμάχισε την πορνοστάρ Charlotte Angie στην Ιταλία

642 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/03/2022, 10:00 πμ | 0 σχόλια

Ένα στυγερό και ανατριχιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στην Ιταλία με θύμα την 26χρονη Κάρολ Μαλτέζι (Carol Maltesi), γνωστή τα τελευταία χρόνια ως Charlotte Angie, καθώς έκανε καριέρα ως πορνοστάρ.

Ειδικότερα, ο δολοφόνος, που ήταν γείτονάς της, αφού την σκότωσε, την κατακρεούργησε και την έβαλε στην κατάψυξη για δύο μήνες και πριν από μια εβδομάδα τοποθέτησε το πτώμα της σε μαύρες σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Σημειώνεται, πως ο 43χρονος δολοφόνος της, ο οποίος εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος σκότωσε την Μαλτέζι τον Ιανουάριο και αφού τεμάχισε το πτώμα της, το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες.

Πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες πλαστικές σακούλες και τις πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη σε σειρά τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού πέντε ετών.

Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η 26χρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Πηγή: thecaller.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα