Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:47

Ήξερε τη μισή αλήθεια: Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος της μάνας με την κεταμίνη που την πρόδωσε

933 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/03/2022, 2:11 μμ | 0 σχόλια

Οσες αστυνομικές ταινίες και αν έχει δει η Ρούλα Πισπιρίγκου με κατηγορούμενους να προσπαθούν να «ξεφύγουν» τις ερωτήσεις των Αρχών, όσο και αν έχει προετοιμάσει τον εαυτό της για ένα σκληρό πόκερ απέναντι στους αξιωματικούς φαίνεται πως προδόθηκε αφού δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα
Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο ενώ καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές, η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει «απολύτως δεμένη» με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις κεταμίνης.

Οσες αστυνομικές ταινίες και αν έχει δει η Ρούλα Πισπιρίγκου με κατηγορούμενους να προσπαθούν να «ξεφύγουν» τις ερωτήσεις των Αρχών, όσο και αν έχει προετοιμάσει τον εαυτό της για ένα σκληρό πόκερ απέναντι στους αξιωματικούς φαίνεται πως προδόθηκε αφού δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα γνώριζε πως εξαφανίζεται μετά την παρέλευση 1,5 ώρας από τη χορήγησή της. Εξάλλου πρόκειται για μία ουσία που χρησιμοποιείται και σε date – rape αφού δεν ανιχνεύεται εύκολα. Αυτός όμως ισχύει για τους ανθρώπους που ζούνε. Οπως διευκρίνισε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης στον ΣΚΑΙ, η κεταμίνη εξακολουθούσε να βρίσκεται στο σώμα της 9χρονης καθώς μετά τον θάνατο παύει ο μεταβολισμός στο ανθρώπινο σώμα και άρα η κεταμίνη δεν εξαφανίζεται από το αίμα.

ΠΗΓΗ: media-insider.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα