Σάββατο, 25/03/2023 | 05:54

Συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας στις εργασίες του Γ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ

405 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2022, 7:08 μμ | 0 σχόλια

Συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας στις εργασίες του Γ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ
Στις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27 και 28 Ιανουαρίου 2022 στην Αθήνα, συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.
Κατά την διάρκεια του Συμβουλίου παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας για την επίλυση χρόνιων ζητημάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό, όπως το επικίνδυνο της εργασίας και το μισθολόγιο ,καθώς και το γενικότερο διεκδικητικό πλαίσιο για το έτος 2022. Από την πλευρά μας διατυπώσαμε τις απόψεις μας στα ανωτέρω ζητήματα και αναδείξαμε θέματα τοπικού αλλά και γενικού ενδιαφέροντος.


Τις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό: ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ καθώς και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ.
Από όλους τονίστηκε η σπουδαιότητα του ρόλου του Έλληνα Αστυνομικού και της Ελληνίδας Αστυνομικού στην κοινωνία και αναφέρθηκαν στην προσπάθεια επίλυσης κάθε ζητήματος που έχει τεθεί από την Ομοσπονδία.
Η Ένωση μας θα συνεχίσει να μεταφέρει την φωνή των συναδέλφων μας, θέτοντας τα ζητήματα στην πραγματική τους βάση. Ευελπιστούμε πλέον, στην έμπρακτη αναγνώριση από το κράτος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και την κοινωνία και όχι σε ευχολόγια.
Τέλος οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
6945461981 6938301349

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα