Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:27

Πρέβεζα: Είχε “Ρημάξει” σπίτια με κλοπές και συνελήφθη

850 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/02/2022, 1:53 μμ | 0 σχόλια

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Πρέβεζα για κλοπές από οικίες
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα
Συνελήφθη το μεσημέρι της 29-01-2022 στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, προηγήθηκε καταγγελία για κλοπή που είχε λάβει χώρα σε διαμέρισμα στην Πρέβεζα και κατά τις αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος στην ταράτσα της πολυκατοικίας και συνελήφθη.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε η εμπλοκή του συλληφθέντος σε ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής από οικίες, που έγιναν στην Πρέβεζα κατά τον τελευταίο μήνα, από όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και χρηματικό ποσό (190) ευρώ.
Σε αγροτεμάχιο στην πόλη της Πρέβεζας και σε σημείο όπου τα είχε αποκρύψει ο κατηγορούμενος, εντοπίστηκαν τα χρυσαφικά που είχε αφαιρέσει σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, αξίας -2.000- ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα και σε κοντινό σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε κουτί με -1.600- αλβανικά λεκ και κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -200- ευρώ και χρυσό δαχτυλίδι, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα