Σάββατο, 25/03/2023 | 06:14

Πρέβεζα:Υπάλληλος του κοιμητηρίου πληρώνεται από τον δήμο και παίρνει εξτραδάκια; Ωραία μπίζνα!

1924 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/02/2022, 8:27 πμ | 1 σχόλιο

Η υπόθεση είναι περίπου 1,5 χρόνο, οι καταγγελίες είναι θυελλώδεις κι όμως από τη δημοτική αρχή Πρέβεζας τηρείται σιγή ιχθύος, δεν…κινείται φύλλο για να το γράψουμε και πιο λαϊκά.

Οι καταγγελίες πληθαίνουν για υπάλληλο του κοιμητηρίου Πρέβεζας και για τον τρόπο εργασίας του, αλλά και για το γεγονός ότι με κυνικό και αυστηρό τρόπο ζητά από συγγενείς των νεκρών χρήματα.

Η ερώτησή μας είναι ξεκάθαρη: Αυτό το… εργατικό παιδί, πληρώνεται και από τη δημοτική αρχή Πρέβεζας και παίρνει και εξτραδάκια; Παίρνει εξτρά χρήματα από τους ανθρώπους που περιμένουν να γίνει η ταφή του νεκρού τους;

Μακάβριο το θέμα, αλλά πλέον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Η βροχή των καταγγελιών για συγκεκριμένο υπάλληλο φαίνεται ότι δεν θορυβεί τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο. Αυτό το εργατικό παιδί υπήρξε υποψήφιος με τον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας”;. Έχει πολλές ψήφους το εργατικό αυτό παιδί; Α, με συγχωρείτε τότε αλλάζει το θέμα, τότε μιλάμε για τα “Δικά μας τα παιδιά”, οπότε υπάρχει ένα τρόπον τινά … Κώλυμα. Εξυπακούεται ότι κάνω… πλάκα! Ώπα συμπληρωματικό στο κείμενο από κάποια… υπερασπιστική γραμμή του: Με πληροφόρησαν ότι το συγκεκριμένο εργατικό παιδί, είναι υπάλληλος εργολάβου, μη εκλεγμένου υποψήφιου δημοτικού συμβούλου!

Ένα ακόμη ερώτημα : Είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος βρίζει στα Αλβανικά; Αν ναι, ας έχουν και κάποιο λεξικό μαζί τους οι τεθλιμένοι συγγενείς για να ξέρουν και τι τους λέει! Έλεος, έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση!

Δεν πέρασαν παρά ώρες από την ανάρτηση του εκλεκτού συναδέλφου Ιωάννη Βασιλειάδη στο onprevezanews.gr για ένα περιστατικό που προκαλεί οργή και αγανάκτηση σας το παραθέτω αυτούσιο και αυτοτελές:” Μία απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε το πρώΐ της Παρασκευής στο Κοιμητήριο Πρέβεζας, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Πρέβεζας.

Την Πέμπτη ”έφυγε” μία γυναικά με την οικογένειά της, σύζυγος, παιδιά, εγγόνια, αλλά και φίλοι να την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία.

Η οικογένεια είχε στο Κοιμητήριο Διπλό Οικογενειακό τάφο, όπου στον δεύτερο το οποίο τον είχαν περιφραγμένο με τσιμεντόλιθους, τοποθέτησαν το φέρετρο της νεκρής γυναίκας.

Όμως την ώρα που προσπαθούσαν το φέρετρο εντός του τάφου, έπεσαν οι τσιμεντόλιθοι που υπήρχαν ως περίφραξη του χώρου πάνω στο φέρετρο.

Η οικογένεια ζήτησε από τον υπάλληλο του Κοιμητηρίου να απομακρύνει του τσιμεντόλιθους και μετά να προχωρήσει στο κλείσιμο με χώμα.

Αφού τον πλήρωσε, προκειμένου να κάνει ο υπάλληλος ότι του ζήτησαν έφυγαν με τον κόσμο που ακολουθούσε για το τραπέζι, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Την επόμενη ημέρα ο σύζυγος και τα παιδιά της γυναικάς που μόλις μία ημέρα πριν αποχαιρέτησαν, πήγαν στο Κοιμητήριο να δούνε τον χώρο προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες εργασίες για την κατασκευή του μνήματος.

Εκεί διαπίστωσαν κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Ο υπάλληλος όχι μόνο δεν έκανε ότι του ζήτησαν, αλλά κάλυψε και τον χώρο με χώμα, δίνοντας έτσι την ”χαριστική” βολή στις καρδιές των συγγενών της γυναίκας.

Όταν η κόρη της νεκρής γυναικάς κατάλαβε τι έγινε, ζήτησε από τον υπάλληλο εξηγήσεις, ο οποίος στην αρχή έκανε ότι δεν γνώρισε, ενώ μόλις άκουσε την γυναικά ότι θα κάνει καταγγελίες προς τον Δήμο Πρέβεζας για το περιστατικό, ο ίδιος προχώρησε στο άνοιγμα του τάφου για να βγάλει τους τσιμεντόλιθους που είχαν καταπλακώσει το φέρετρο της νεκρής γυναικάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνουν στα αυτιά μας παρόμοιες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο υπάλληλο, ο οποίος πληρώνεται από τον Δήμο Πρέβεζας.”

Προς Δήμαρχο Πρέβεζας : “Νίκο εάν το εργατικό αυτό παιδί,ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” και έχει πολλές ψήφους και θα είναι ξανά υποψήφιος το 2023, μην το μαλώστε πολύ! Να ξέρεις όμως ότι την οργή, την αγανάκτηση και τις κατάρες των συγγενών των νεκρών, τις… εισπράτετε όλοι !

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά που αξίζει για την αξιοπιστία να περάσουμε ως άποψη σύμφωνα με την οποία η σύμβαση με τον δήμο του συγκεκριμένου υπαλλήλου έχει λήξει από τον Οκτώβριο του 2021! Και στο Κοιμητήριο τι κάνει αφού έχει λήξει η σύμβασή του; Πηγαίνει λέει…”εθελοντικά (;;;). Εθελοντικά και ζητά πενηντάρικα από τους συγγενείς των νεκρών;

Σπύρος Πλέουρας

1 σχόλιο για “Πρέβεζα:Υπάλληλος του κοιμητηρίου πληρώνεται από τον δήμο και παίρνει εξτραδάκια; Ωραία μπίζνα!”

  1. Ο/Η Σοφία Ηλιάδη λέει:

    Ζήτησε και από εμάς 50€ και φυσικά ο σύζυγος μου τα έδωσε…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα