Τρίτη, 16/04/2024 | 15:20

Κώστας Μπάρκας: Η κυβέρνηση είναι η μόνη υπεύθυνη για τα αδιέξοδα του αγροτικού κόσμου

553 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/02/2022, 2:13 μμ | 0 σχόλια

Μετά τα ταξίματα και τις ανέξοδες υποσχέσεις, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει το πιο σκληρό αντικοινωνικό πρόσωπο στον αγροτικό κόσμο της χώρας, επιλέγοντας να μείνει παρατηρητής στην ξέφρενη πορεία των τιμών σε ενέργεια και πρώτες ύλες, στη μείωση των τιμών παραγωγού σε πολλά προϊόντα, στην απουσία ουσιαστικών αποζημιώσεων από καταστροφές στις καλλιέργειες. Ταυτόχρονα είναι απούσα από τη στήριξη των στρατηγικής σημασίας για τη χώρα προϊόντων και κατέθεσε, χωρίς καμία διαβούλευση το εθνικό στρατηγικό σχέδιο για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Αυτά είναι τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, που δυστυχώς τα βιώνει τώρα ο αγροτικός κόσμος της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, όλο το προηγούμενο διάστημα με μια σειρά παρεμβάσεων, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και τοπικά, μέσα και έξω από τη Βουλή, έχει αναδείξει τα ζητήματα και έχει προτείνει λύσεις που θα ανακουφίσουν τους παραγωγούς και θα βοηθήσουν στην επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, χωρίς όμως να βρει καμία ανταπόκριση από πλευράς κυβέρνησης.
Απέναντι σε όλη αυτή την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί στον αγροτικό κόσμο της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύεται στην ανατροπή των αντιαγροτικών πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα