Πέμπτη, 25/04/2024 | 20:18

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Μουσικό άρμα στη Λεωφόρο Ειρήνης- Τα άρματα παρουσιάζονται

1779 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/02/2022, 4:12 μμ | 0 σχόλια

 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας είναι μοναδικό σαν δαχτυλικό αποτύπωμα. Ο ιός υποχωρεί, το Κομιτάτο αναχωρεί, για άλλες Αποκριάτικες πολιτείες.

Ύστερα από ιδέα αρχηγών Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, φέτος η τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς, θα θυμίσει κάτι από τα παλιά…

Ακόμη και άρματα υπάρχουν από Καρναβαλιστές του Κομιτάτου για τη μεγάλη μέρα του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2022 που θα γίνει η μεγάλη γιορτή.

Μουσικό άρμα, αλλά και παρουσίαση αρμάτων περιλαμβάνει το πρόγραμμα μιας γνήσιας Καρναβαλικής Εκδήλωσης από τους φίλους και τις φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, από αρχηγούς Γκρουπ, καρναβαλιστές και εθελοντές που συνδράμουν στο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που είναι προ των πυλών.

Αναλυτικό πρόγραμμα για τα Γκρουπ, την ώρα διεξαγωγής και πως μπορούν οι φίλοι και οι φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας να βοηθήσουν, θα δοθεί στη δημοσιότητα το αργότερο το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν όλοι οι φίλοι και οι φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας να φροντίσουν αμέσως να βγάλουν τις Αποκριάτικες στολές από τις ντουλάπες τους, αυτές που θα φορέσουν το Σάββατο 5 Μαρτίου και όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν σε… άρμα, ας το κάνουν!

Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!

Σπύρος Πλέουρας ένας απλός Καρναβαλιστής… 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα