Παρασκευή, 31/03/2023 | 15:20

Αυτοκτονία πατέρα για διαρροή ροζ βίντεο του γιου του: Εισαγγελική παραγγελία για ενδελεχή έρευνα

402 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/02/2022, 6:58 μμ | 0 σχόλια

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Μαρία Παπαγιαννίδου παρήγγειλε προφορικά στο αστυνομικό τμήμα «να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» και να μην μείνει αδιερεύνητη καμία πτυχή της υπόθεσης αυτοκτονίας πατέρα σε ακριτικό νησί μετά τη «διαρροή» και το bullying που ακολούθησε βίντεο με προσωπικές στιγμές του γιου του με άλλον άνδρα.

Η κ. Εισαγγελέας πέραν του προφανούς της έρευνας για τη φερόμενη ως αυτοχειρία του 60χρονου ζήτησε αρμοδίως να διερευνηθεί τυχόν τέλεση των αδικημάτων της πρόκλησης ανήκεστης ψυχικής βλάβης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων, λόγω ακριβώς των καταγγελιών για τη διαρροή του βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που γίνεται για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου η κ Εισαγγελέας, παρήγγειλε ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος, της πράξης της συμμετοχής σε αυτοκτονία με καταπίεση του θύματος έργω – μέσω της ψυχικής πίεσης της μετάδοσης ή απειλής μετάδοσης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων οικείου προσώπου και δυσφήμισής του στην τοπική κοινωνία) και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει έρευνα σε κινητά τηλέφωνα (όχι αδιακρίτως κατοίκων αλλά συγκεκριμένα και στοχευμένα) για να προκύψει η προέλευση του επίμαχου βίντεο αλλά και για να διαπιστωθεί σε ποιον βαθμό έχουν βάση φήμες που αναφέρουν ότι υφίστανται κι άλλα βίντεο με ροζ περιεχόμενο όχι μεταξύ ανδρών.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας θα εξεταστεί αν τυχόν σχετίζεται και σε ποιον βαθμό με την υπόθεση αυτή και τη διαρροή του βίντεο υπόθεση που εκκρεμεί ενώπιον Μονομελούς Πλημμελειοδικείου μετά από αναβολή και αφορά σε καταγγελίες για άδικες πράξεις εις βάρος μιας κατοίκου του νησιού.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση μάλιστα με φήμες που θέλουν τον γιο του αυτόχειρα να είχε διαφορές με κάποιες γυναίκες του νησιού οι οποίες ενδέχεται να χρησιμοποίησαν τον εφήμερο σύντροφό του ως ενδιάμεσο πρόσωπο για να εξασφαλίσουν το υλικό το οποίο και φρόντισαν να φτάσει στα κινητά τηλέφωνα προσώπων από το περιβάλλον του 60χρονου.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο 60χρονος πήγε στο στάβλο που είχε λίγο έξω από το σπίτι του έχοντας μαζί του μία κυνηγετική καραμπίνα. Όπλισε, την έβαλε στο κεφάλι του και τράβηξε την σκανδάλη βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα