Παρασκευή, 19/04/2024 | 15:40

Ανεμβολίαστοι και οι δύο γονείς του 12χρονου που έμεινε ορφανός

654 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2022, 11:02 πμ | 0 σχόλια

Έμεινε ορφανός από πολύ μικρή ηλικία όταν έχασε τους πραγματικούς του γονείς, ενώ έχασε από κορονοϊό και τους δύο θετούς γονείς του.

Το 12χρονο αγόρι από το Βαρθολομιό της Ηλείας, έχασε και τους δύο του γονείς από κορονοϊό, με διαφορά λίγων ημερών, ενώ πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι.

Το αγοράκι ορφάνεψε για δεύτερη φορά, αφού σύμφωνα με το Patrisnews, οι βιολογικοί γονείς του παιδιού πέθαναν όταν το αγοράκι ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ τώρα έχασε και τους θετούς γονείς του.

«Είναι ένα 12χρονο αγοράκι και πρέπει να σταθούμε εκεί. Είναι ένα παιδί που έχει χάσει τους δύο γονείς του» είπε στο newsit.gr κάτοικος του Βαρθολομιού που γνώριζε την οικογένεια.

«Αναφορικά με τους συγγενείς, εγώ ξέρω για έναν αδερφό του πατέρα, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά. Οι γονείς του δεν είχαν εμβολιαστεί και απ’ ότι λέγεται ειδικά η μητέρα είχε επηρεαστεί από τις κατηχήσεις ενός αντιεμβολιαστή ιερέα, ο οποίος έλεγε στον κόσμο να μην εμβολιάζεται. Ο πατέρας ξεκίνησε να νοσεί πριν από 1,5 μήνα και κόλλησε και η μητέρα, η οποία είχε νοσήσει ξανά, ήταν στο πρώτο γκρουπ που είχε έρθει από τα Ιεροσόλυμα, ωστόσο παρέμενε ανεμβολίαστη. Ήταν σοβαρή η κατάστασή τους, πιο αναστρέψιμη δεν μπορούσε να γίνει, ήταν διασωληνωμένοι. Το παιδί έχει συγγενείς εδώ στην Ελλάδα, έχει τα αδέρφια της μητέρας του» σημειώνει ο ίδιος.

Αναστασία Σταματοπούλου

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα