Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:05

“Έλαμψε” ξανά το πολιτικό ήθος, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια του Στέργιου Γιαννάκη

1235 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/02/2022, 8:57 μμ | 0 σχόλια

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2021 με θέμα συζήτησης: “Συζήτηση και έκδοση απόφασης αναφορικά με το Τμήμα Λογιστικής
και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που εδρεύει στην πόλη της Πρέβεζας και τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα των επόμενων 30 ημερών, τοποθετήθηκε και ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης. Ο βουλευτής δεν μπήκε σε παιχνίδια πολιτικών αντιπαραθέσεων, καταμερισμό ευθυνών και τα σχετικά. Σεμνά και ταπεινά, όπως ο ίδιος συνηθίζει σε όλη την πολιτική του διαδρομή, ενημέρωσε το σώμα για τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο, ανάμεσα στον ίδιο τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου και τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, με την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως. Είναι τέτοιο το συνολικό ήθος (όχι μόνο πολιτικό) που διέπει τον Στέργιο που ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, αλλά ευχαρίστησε και τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, παρότι διαστρέβλωσε την δήλωσή του για το θέμα.
Δείτε εδώ…

Τα έκανε σαλάτα ο Γεωργάκος για το Πανεπιστημιακό τμήμα: Εκτός τόπου και χρόνου!

Ο Στέργιος Γιαννάκης χαρακτήρισε γνωμοδοτική την απόφαση της συγκλήτου, λέγοντας χαρακτηριστικά “Δεν είναι τετελεσμένο. την τελική υπογραφή θα την δώσει το υπουργείο και η υπουργός η κ. Κεραμέως”.

“Θα αγωνιστώ για την παραμονή του τμήματος στην Πρέβεζα, άσχετα με το προσωπικό ή πολιτικό κόστος που θα έχω” τόνισε με νόημα κλείνοντας την τοποθέτησή του ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης.

Για μια ακόμη φορά (και στο ζήτημα της παραμονής του Πανεπιστημιακού τμήματος στην Πρέβεζα) είχαμε σε επανάληψη εις τη… νιοστή, την λάμψη του πολιτικού ήθους, της ευθύτητας, της ειλικρίνειας και της προσπάθειας ενότητας όλων για το καλό του τόπου, του Στέργιου Γιαννάκη. Μπράβο Στέργιο!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα