Τετάρτη, 24/04/2024 | 11:28

Πρέβεζα: Το κράτος εμπαίζει Τρίτεκνη οικογένεια μέσα από το πρόγραμμα “Γέφυρα”

727 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/01/2022, 6:07 μμ | 0 σχόλια

Η αναλγησία του Δημοσίου του ελληνικού κράτους δυστυχώς είναι εδώ και συνεχίζει να καταρρακώνει πολίτες να εξαθλιώνει μικρομεσαίες οικογένειες, χωρίς να δίνει και εξηγήσεις για τον δυσνόητο τρόπο λειτουργίας του, αυτή τη φορά με το περιβόητο πρόγραμμα “Γέφυρα”, που αφορά οικογένεια Τριτέκνων στην Πρέβεζα.

Πράγματι οικογένεια Τριτέκνων εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Γέφυρα” και η χαρά της τρίτεκνης οικογένειας ήταν μεγάλη καθώς με ένα μικρό ποσό θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε τραπεζικό δάνειο. Και το πρόγραμμα “Γέφυρα” για τη συγκεκριμένη οικογένεια κράτησε για μία… δόση τραπεζικού δανείου!!! Πολύ σωστά διαβάζετε, έκτοτε στην τρίτεκνη οικογένεια ψάχνουν για… “Γέφυρα” και γέφυρα δεν βλέπουν, ενώ τρέχει το δάνειό τους στην τράπεζα.

Υποτίθεται ότι εντάχθηκαν για εννιά μήνες, όμως πέρα από την πρώτη τους δόση, το πρόγραμμα “Γέφυρα” ξαφνικά (;!) πάγωσε για την τρίτεκνη οικογένεια από την Πρέβεζα.

Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με email για να ενημερωθούν για το τι έχει συμβεί, αλλά η απάντηση που τους δίνεται είτε μιλά για … Αξιολόγηση για “Επανεκκίνηση” και σίγουρα πρόκειται για εμπαιγμός και ασέβεια του κράτους απέναντι στην τρίτεκνη οικογένεια από την Πρέβεζα.

Το ανάλγητο κράτος συνεχίζει να είναι εδώ και οι πολίτες υποφέρουν. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και η Τρίτεκνη οικογένεια συνεχίζει να στέλνει email και να αντιμετωπίζει τον ίδιο εμπαιγμό, την ίδια κοροϊδία, μία λέξη τους αξίζει: ΝΤΡΟΠΗ!

θα επανέρθουμε στο ζήτημα για όσες φορές κι αν χρειαστεί!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα