Σάββατο, 20/04/2024 | 01:54

Πρέβεζα: Ρίγη Συγκίνησης από το προειδοποιητικό μήνυμα του Φώτη Ζέρβα

2259 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/01/2022, 12:44 μμ | 0 σχόλια

Έδωσε μάχες για το καλό της ΔΕΥΑΠ, παραμένει στην προεδρία της δημοτικής επιχείρησης μέχρι νεωτέρας…

Η ΔΕΥΑ Πρέβεζας εκτελούσε έργα και ο Φώτης Ζέρβας ήταν εκεί μαζί με τους εργάτες μέσα στη βροχή, δίνοντας το καλό παράδειγμα.
Ποτέ ξανά πρόεδρος της ΔΕΥΑ δεν ήταν μέσα στη βροχή ενώ οι εργάτες έκαναν έργο.

Έβγαζε και φωτογραφίες μέσα από τα έργα, αλλά αυτό μάλλον ήταν στα πλαίσια της ενημέρωσης και της επικοινωνιακής πολιτικής.

Τις φωτογραφίες αυτές, κύκλοι τις σχολίαζαν αρνητικά, αλλά αυτά είναι… κακεντρέχιες.

Του έδωσαν το παρατσούκλι του σύγχρονου Ρομπέν των Δασών και ορθώς έγινε, αφού ο Φώτης Ζέρβας είναι ένας ταπεινός άνθρωπος που εργάζεται για το καλό του τόπου.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το προειδοποιητικό μήνυμα του Φώτη Ζέρβα στο προσωπικό του προφίλ το οποίο έχει ως εξής:
“Τόσες μέρες ακούω και δεν μιλάω.Μην κάνετε το λαθος και πιστέψετε ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος που για πολλά πολλά χρόνια γύριζα και το ..άλλο μάγουλο ..Εγώ τώρα θα ξεκινήσω να μιλάω και το ξέρετε ότι σας ξέρω καλά καλά όλους σας.Κοιταξτε λίγο και το καλό του τόπου και αφήστε λίγο τα ..εγώ σας… στην ακρη.Αιντε να σας δω….Το ποιος είναι ο καθένας μας σε αυτό το μικρό τόπο και αν τις αρχές και τις αξίες μας τις έχουμε κάνει στάση ζωής όχι στα λόγια αλλά στην πράξη..πολλοί το ξέρουν και αρκετοί ακόμα θα το μάθουν.”

Βγάζει εσώψυχα με αυτή την ανακοίνωση ο Φώτης Ζέρβας, αλλά αλήθεια ποιοι είναι οι αποδέκτες; Σε ποιούς συνιστά ο Φώτης να αφήσουν τα “εγώ” τους;

Στην αρχή του μηνύματος σημειώνει ότι δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος, που για πολλά χρόνια γύριζε το άλλο μάγουλο. Σίγουρα ο Φώτης δεν έπαψε να είναι χριστιανός, γι’ αυτό είμαι σίγουρος, όμως προειδοποιεί αυτούς που θα θελήσουν να τον πλήξουν ή να του επιτεθούν. Έτσι τουλάχιστον το εκλαμβάνω εγώ.

Άλλαξε ο Φώτης Ζέρβας, δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος όπως παραδέχεται. Δηλαδή τι αλλαγή έκανε; Έγινε Δεξιός;

Αν έγινε δεξιός είναι πιο εύκολο να προσχωρήσει εάν το επιθυμεί στην παράταξη Γεωργάκου.

Επίσης ο Φώτης αναφέρεται σε αρχές και αξίες. Να θυμίσω ότι ο Φώτης Ζέρβας εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βαγγέλη Ροπόκη “Δημοτική Ανατροπή”, ο επικεφαλής της παράταξης σταμάτησε να συνεργάζεται με την παράταξη Γεωργάκου και να θυμίσω επίσης ότι στα πλαίσια της συνεργασίας ήταν και η προεδρία στη ΔΕΥΑΠ του Φώτη Ζέρβα.

Από την πλευρά του ο Φώτης Ζέρβας δεν φαίνεται να σταματάει τη συνεργασία με την παράταξη Γεωργάκου, αλλά – το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη- έχουν βουίξει τα πολιτικά στέκια, ότι τα έχει βρει με τον Γεωργάκο και είναι ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στην παράταξη Γεωργάκου, κάτι για το οποίο με ερωτηματικό σας έχω προϊδεάσει εδώ και καιρό…

Ρίγη συγκίνησης όχι μόνο για το προειδοποιητικό μήνυμα του Φώτη Ζέρβα, αλλά και με την ενδεχόμενη κοινή πλεύση με τον γίγαντα της πολιτικής, δήμαρχο Πρέβεζας που λέγεται Νίκος Γεωργάκος.

Τους ενώνει το κοινό όραμα για το καλό του τόπου;

Αν τους ενώνει το κοινό όραμα για το καλό του τόπου, τι σημασία έχει αν ο Φώτης προέρχεται από τον κεντροαριστερό χώρο και ο Νίκος είναι λίγο δεξιούλης;

Πάνω από όλα το όραμα για το καλό του τόπου. Βέβαια!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα