Πέμπτη, 25/04/2024 | 03:38

Πρέβεζα: Πρόταση Γεωργάκου για αντιδημαρχία στον Καραμανίδη;-Δεν… “Τσίμπησε” ο Δημήτρης;…

1724 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2022, 12:17 μμ | 0 σχόλια

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Μέχρι πρότινος Δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Πρέβεζας, φέρνουν στην επιφάνεια μια σειρά από γεγονότα που παρουσιάζουν εξαιρετικό πολιτικό ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε ότι από ραδιοφώνου ο νυν δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος ανακοίνωσε ότι νέος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου θα είναι ο Λεωνίδας Αργυρός “αδειάζοντας” στην ουσία τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Καραμανίδη. Όταν ήρθε όμως η ώρα της συνεδρίασης για τις δημαιρεσίες, άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Ανεξαρτητοποιηθηκαν τόσο ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Καραμανίδης, όσο και η μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Κωνσταντάκη, ενώ απέσυρε τη στήριξη από την παράταξη Γεωργάκου, ο Βαγγέλης Ροπόκης.

Η ήδη πεσμένη δημοτικότητα του νυν δημάρχου κ. Γεωργάκου με την παράταξή του να είναι σε ελεύθερη πτώση, δέχθηκαν επιπλέον πλήγματα!

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Καραμανίδη που είναι και το πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, αξίζει να σημειωθεί ότι καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι του έγινε πρόταση από τον νυν δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, για θέση αντιδημαρχίας. Μια θέση που μετά και την ανεξαρτητοποίηση είναι πασιφανές ότι ο Δημήτρης Καραμανίδης όχι μόνο δεν δέχθηκε, αλλά δεν μπήκε στον κόπο να συζητήσει καν, τόσο αποφασισμένος ήταν να μη συνεχίσει να συνεργάζεται με τον κ. Γεωργάκο.

Γράψαμε και σε προηγούμενο κείμενό μας, ότι για την υπό διάλυση παράταξή του, ακέραια την ευθύνη την έχει ο ίδιος ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ανθρώπους που εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του και που αποτελούν ξεχωριστές προσωπικότητες, όπως ο Δημήτρης Καραμανίδης και η Αθηνά Κωνσταντάκη, ενώ εξώθησε και τον Βαγγέλη Ροπόκη στα πλαίσια της συνεργασίας που είχαν, να του πει με τον τρόπο του: “Μέχρι εδώ”.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι τόσο ο Δημήτρης Καραμανίδης όσο και η Αθηνά Κωνσταντάκη, μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις τους, αισθάνονται πλέον απελευθερωμένοι. Όσο για τον Νίκο Γεωργάκο; Γι΄αυτόν χτυπούν οι καμπάνες…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα