Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:26

Πρέβεζα: Ο Φώτης Ζέρβας προσχωρεί στην παράταξη Γεωργάκου;;;

1624 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2022, 11:50 πμ | 0 σχόλια

Μετά τις αποχωρήσεις του μέχρι πρότινος προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη και της αντιδημάρχου Αθηνάς Κωνσταντάκη, ο συνδυασμός της Δημοτικής παράταξης “Δήμος της καρδιάς μας” με δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο, είναι κατ’ επίφαση συνδυασμός Πλειοψηφίας, αφού έχει πλέον… πέντε (!) Δημοτικούς συμβούλους.

Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι η παράταξη “Δημοτική Ανατροπή” της οποίας ηγείται ο Ευάγγελος Ροπόκης, δια στόματος του ίδιου του κ. Ροπόκη απέσυρε τη στήριξη προς την παράταξη του κ. Γεωργάκου αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές.

Ένα από τα πρόσωπα που εξελέγησαν με την παράταξη του κ. Ροπόκη και στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο συνδυασμών είναι -μέχρι στιγμής- και πρόεδρος της ΔΕΥΑ, είναι ο Φώτης Ζέρβας.

Από τη μία έχουμε την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” του κ. Γεωργάκου που προέρχεται από τη ΝΔ, από την άλλη ο Φώτης Ζέρβας είναι κομματικό μέλος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, αλλά βεβαίως εξελέγη και με την παράταξη του κ. Ροπόκη, πως συμβιβάζονται όλα αυτά για να παραμείνει στη ΔΕΥΑ ο κ. Ζέρβας; Για αυτοδιοίκηση μιλάμε και συνεργασίες, τι πειράζει αν η παράταξη Γεωργάκου είναι από τη ΝΔ και ο Φώτης από το ΠΑΣΟΚ; Πειράζει που ο συνδυασμός Δημοτική Ανατροπή, τα έσπασε με την παράταξη Γεωργάκου, αρκεί ο Φώτης να είναι στη ΔΕΥΑΠ; Ή πειράζει;

1ο Ερώτημα: Ο Φώτης Ζέρβας θα μείνει στη ΔΕΥΑ ως αντιπρόεδρος με πρόεδρο τον νυν δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο;

2ο Ερώτημα: Ο Φώτης Ζέρβας που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Ροπόκη, τα ξεχνά όλα αυτά και προσχωρεί στη … δεξιότατη παράταξη Γεωργάκου ή συνεχίζει να συνεργάζεται με την παράταξη αυτή κόντρα σε ότι είπε ο επικεφαλής της παράταξης με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος;

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Φώτη Ζέρβα τηλεφωνικά, αλλά δεν κατέστη δυνατό,. σε κάθε περίπτωση εάν φυσικά είναι εφικτό περιμένουμε και τη θέση του κ. Ζέρβα στο ερώτημα που θέτουμε δημόσια!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα