Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:17

Πρέβεζα-Οδός Σπηλιάδου: Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες!

1477 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/01/2022, 6:50 μμ | 0 σχόλια

Είναι πραγματικά λυπηρό, μέσα στο 2022 και στα τέλη του 2021 να υπάρχουν επί μέρες γειτονιές της Πρέβεζας βυθισμένες στο σκοτάδι και να μην υπάρχει τουλάχιστον προβληματισμούς από τους υπεύθυνους. Προσέξτε μιλάμε για βασικά, για στοιχειώδη, για αυτονόητα ζητήματα. Δεν είναι δα και φοβερό επίτευγμα να επιδιορθώσουν τις λάμπες και να υπάρχει φως σε γειτονιές της Πρέβεζας που μέρες ολόκληρες περίμεναν να υπάρξει ευαισθησία.

Πάμε τώρα στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα που επί μέρες οι λάμπες είναι σβηστές και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός υπευθύνου. Ευτυχώς υπάρχουν τα καταστήματα στη συγκεκριμένη οδό και υπάρχει φως, όταν κλείνουν τα καταστήματα όμως (και τη χειμερινή περίοδο κλείνουν νωρίς) τότε η κατάσταση θυμίζει ταινία τρόμου! Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, αν δεν εμφανιστεί από καμια γωνιά ο… Φρέντυ Κρούγκερ!

Είναι ντροπή, είναι κρίμα, ζητήματα που σε άλλες κοινωνίες μοιάζουν αυτονόητα, σε τούτον τον τόπο να ζητάς να επιλυθούν και να κάνουν λες και θα… λύσουν τον γόρδιο δεσμό!

Για όνομα του Θεού, βάλετε ένα πρόγραμμα να αλλάξετε τους λαμπτήρες και τα φωτιστικά που είναι καμμένα στις γειτονιές της Πρέβεζας και στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου.

Τι σας φταίει ο κοσμάκης να ζει στο μαύρο το σκοτάδι; Δε συγκινείται κανείς; Έλεος δηλαδή…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα