Πέμπτη, 25/04/2024 | 06:42

Πρέβεζα: Έφυγε η Φωτεινή Μπάμπαλη-Θερμά συλλυπητήρια

1692 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/01/2022, 10:54 πμ | 0 σχόλια

Άνθρωπος της οικογένειας, μιας υπέροχης και αγαπητής οικογένειας στην κοινωνία της Πρέβεζας η Φωτεινή Μπάμπαλη, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη.

Η κυρία Φωτεινή ήταν ένας γλυκός και καλοσυνάτος άνθρωπος είχε αίσθηση του χιούμορ και ήταν πολύ εύστροφη, χαρακτηριστικά στοιχεία που διαθέτει ολόκληρη η οικογένεια Μπάμπαλη.

Ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό που διέθετε η κυρία Φωτεινή αλλά και ολόκληρη η οικογένεια Μπάμπαλη ήταν η βοήθεια στον συμπολίτη, η στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Όταν φεύγει ένας δικός μας άνθρωπος, ο πόνος είναι πάντα πόνος. Για τον σύζυγό της Φώτη όπως και για τα παιδιά της Γιάννη και Μάκη, φεύγει ένα κομμάτι της οικογένειάς τους, συγκεκριμένα ο θεμελιώδης λίθος της οικογένειας.

“Αντίο μάνα, καλή ξεκούραση, καλή Αντάμωση” έγραψε στο διαδίκτυο ο Γιάννης Μπάμπαλης και η μάνα όταν φεύγει από τη ζωή είναι σαν να σου ξεριζώνεται ένα κομμάτι από την καρδιά σου.

Η Κυρία Φωτεινή έφυγε από τη ζωή μάλλον γεμάτη, γνώρισε εγγονάκια που θα τους λείψει η γιαγιά τους και γενικά όλος ο κόσμος θα τη θυμάται πάντα με αγάπη!
Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους της Φωτεινής Μπάμπαλη.

Καλό ταξίδι κυρία Φωτεινή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα