Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:11

Ανδρέας Κτενάς: «Ο Σύβρος αξίζει ένα αξιοπρεπές γήπεδο»

543 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/01/2022, 2:51 μμ | 0 σχόλια

Ανδρέας Κτενάς: «Ο Σύβρος αξίζει ένα αξιοπρεπές γήπεδο» – Εγκρίθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για νέο συνθετικό χλοοτάπητα

Το πράσινο φως για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και του Δήμου Λευκάδας άναψε κατά τη σημερινή (21/1/2022) συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την αναβάθμιση του γηπέδου του Σύβρου Λευκάδας, όπου η Π.Ε. Λευκάδας συμμετέχει με 95.000 ευρώ.

Η Προγραμματική Σύμβαση αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση έτοιμου συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο του Σύβρου και την γενικότερη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου (κατασκευή περιμετρικού καναλιού απορροής ομβρίων, εγκατάσταση αυτόματου συστήματος διαβροχής, κλπ.).

«Το δίκαιο αίτημα, όπως μου εκφράστηκε πολύπλευρα και επίμονα, από τον κ. Σπύρο Καρρά, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, τον κ. Κώστα Κουντούρη, Πρόεδρο του ΠΑΣ Σύβρου,, τον κ. Γιάννη Σολδάτο, Ταμία του ΠΑΣ Σύβρου, αλλά και από το σύνολο των Συβριωτών, ήταν αυτό που μας έπεισε να συμβάλουμε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξεως των 95.000 ευρώ από το αποθεματικό μας, για την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Σύβρου.

Ο Σύβρος και η ευρύτερη περιοχή αξίζει ένα αξιοπρεπές γήπεδο και ιδανικές συνθήκες άθλησης και όχι το 2022 ν’ αγωνίζεται σε χώμα. Το γεγονός ότι προέρχομαι από το χώρο του αθλητισμού με έκανε ν’ αντιληφθώ και να ανταποκριθώ άμεσα στην αγωνία των ανθρώπων του Σύβρου και των νέων παιδιών, που στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου.

Κάθε προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι απαραίτητη και ένα επιπλέον κίνητρο για την νεολαία μας ν’ ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Θέλουμε τα παιδιά μας να αθλούνται και οι ομάδες μας να προπονούνται και να αγωνίζονται σε σύγχρονες συνθήκες με ασφάλεια.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας. Θα συμβάλλουμε από κοινού, ο καθένας από τη δίκη του πλευρά, ώστε να παραδώσουμε ένα αξιοπρεπές γήπεδο στην ορεινή Λευκάδα, που θ’ αποτελεί σημείο αναφοράς» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα