Πέμπτη, 06/10/2022 | 16:18

Χριστουγεννιάτικο μπαζαρ 2021 Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα

488 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/12/2021, 8:11 μμ | 0 σχόλια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μπαζαρ του δημοτικού σχολείου του Παντοκράτορα και αυτή την χρονιά.
Γονείς, παιδιά αλλά και πληθώρα συμπολιτών μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, διασκέδασαν μαζί μας, στήριξαν με αγορές το ταμείο του συλλόγου και απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ με σπιτικές δημιουργίες από τους γονείς.
Για μια ακόμη χρονιά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων απέδειξε ότι όταν υπάρχει κοινός σκοπός και ενότητα, τότε ούτε οι καιρικές συνθήκες δεν μπαίνουν εμπόδιο στον τελικό στόχο, ο οποίος είναι πάντα η διασκέδαση των παιδιών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Γεωργάκος ο οποίος μίλησε με γονείς και άκουσε για κάποια από τα προβλήματα του σχολείου μας.

Τα παιδιά έφυγαν γεμάτα χαρούμενες στιγμές και ανάμεσα τους υπήρξαν κι οι 2 νικητές της κλήρωσης για τα 2 παιχνίδια Playmobil.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση, που στήριξαν τον σύλλογο κατά όποιον τρόπο μπορούσαν, που βοήθησαν να διοργανωθεί όλη η μέρα με επιτυχία αλλά και όσους με την λήξη της εορτής έμειναν εκεί και βοήθησαν να καθαριστεί ο χώρος όπως έπρεπε.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας:
Φυτώρια Αλέξη – Αγ. Νικόλαος Λευκάδας
Φυτώρια Κροκίδη – Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

Φούρνος Donald

Δέσποινα Παπαγεωργίου & Στέφανος Νεσσερης – ABC φροντιστήρια ξένων γλωσσών

Βιβλιοπωλείο Χάρτινο

Καλές γιορτές με υγεία, καλή χρονιά σε όλους!
Εκ μέρους του ΔΣ
Η πρόεδρος
Έφη Μαντούση

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα