Παρασκευή, 29/03/2024 | 06:38

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον Σπύρο Χριστόπουλο πριν το θανατηφόρο τροχαίο

1407 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/12/2021, 10:41 πμ | 0 σχόλια

 

Λίγες ώρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο ήταν χαρούμενος. Κι όμως έχασε τη ζωή του με τόσο ταγικό, ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο!

Ο θάνατος του 42χρονου Σπύρου Χριστόπουλου βύθισε στο πένθος την Πάτρα. Ο άτυχος άνδρας ήταν θύμα τροχαίου στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη.

Λίγες ώρες πριν από το τροχαίο, στην Πάτρα, που του έκοψε το νήμα της ζωής στα 42 του χρόνια, ο Σπύρο Χριστόπουλο ήταν χαρούμενος. Ύστερα από 20 χρόνια που δούλευε στην εστίαση, φέτος θα ήταν η πρώτη φορά που δεν θα δούλευε την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω», ήταν τα λόγια του λίγες ώρες πριν το μοιραίο, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο της Δευτέρας» ο αδελφικός του φίλος και ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου «Παραμύθοι», Νίκος Ευαγγελάτος. Ανήμερα των Χριστουγέννων περίμενε τηλέφωνο του για να περάσουν μαζί την ημέρα, όμως η μοίρα είχε άλλα «σχέδια».

Ο άτυχος 42χρονος Σπύρος Χριστόπουλος, σκοτώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων και ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση. Όλα έγιναν όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την Κολοκοτρώνη.

 

Η είδηση του θανάτου του 42χρονου, που είχε διαγράψει επί σειρά ετών λαμπρή πορεία ως μετρ δουλεύοντας σε τοπικές επιχειρήσεις και εστιατόρια της Αθήνας και συμμετείχε ως επικεφαλής σε μεγάλα events, σόκαρε τους πάντες στην Πάτρα. Όλοι όσοι τον γνώριζαν, «πάγωσαν».

Όπως μετέφεραν στην «ΠτΔ», εκτός από ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, πάνω απ’ όλα ήταν ένας καλόκαρδος, άνθρωπος δοτικός, ευγενής, ιδιαίτερα ευαίσθητος. Έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα ζώα και με δικά του έξοδα φρόντιζε αδέσποτα. Όλος ο κόσμος του, ήταν η 8χρονη μονάκριβη κόρη του.

«Έφυγε ένας άγγελος. Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ποτέ δεν είχε πει κακή κουβέντα για κανέναν. Ακόμα και για εκείνους που τον πλήγωσαν, έλεγε «εδώ θα μείνουν όλα, πάμε παρακάτω. Δούλευε 18 ώρες την ημέρα. Ήταν ένα παιδί μάλαμα, ψυχούλα, είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα και τον είχα φίλο», είπε συντετριμμένος ο φίλος του, Νίκος Ευαγγελάτος.

Η κηδεία του Σπύρου Χριστόπουλου, θα γίνει σήμερα (27.12.2021) στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης, στην Πάτρα.

ΠΗΓΗ-φωτό: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα