Τετάρτη, 17/07/2024 | 12:15

Σάλος με καθηγητή που εξομολογήθηκε σε πατέρα 14χρονης μαθήτριας ότι είναι ερωτευμένος μαζί της

977 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/12/2021, 10:12 πμ | 0 σχόλια

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους ή σε μία αυτιστική κοινωνία, ορισμένες καταστάσης αποτελούν συνήθισμένα φαινόμενα;

Η τοπική κοινωνία της περιοχής παρακολουθεί ανάστατη την εξέλιξη της υπόθεσης με κεντρικό πρόσωπο έναν καθηγητή που θα βρεθεί στο εδώλιο. Ο πατέρας της 14χρονης κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Η νύχτα που έγινε το έλα να δεις…

Την 13η Δεκεμβρίου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα αναβιώσει η πολύκροτη υπόθεση με κατηγορούμενο για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για πρόκληση σωματικής βλάβης έναν 52χρονο εκπαιδευτικό, που καταμηνύθηκε από έναν 49χρονο πατέρα 14χρονης μαθήτριας, για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» ο εκπαιδευτικός φέρεται την 30η Νοεμβρίου 2019 στις 03.00 να εισήλθε παράνομα σε περικλεισμένο χώρο της οικίας του 49χρονου και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα ο 49χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του. Τη στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι εκεί περίμενε ο κατηγορούμενος, που μόλις αντίκρισε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους σχέση. Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό είχαν επαφές μέσω του facebook.

H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές.
Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, τόνισε ότι ήταν καλός μαζί της ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και παραπέρα ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα