Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:24

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στη Γενική Συνέλευση του Κυπριακού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου

688 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/12/2021, 11:13 πμ | 0 σχόλια

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στη Γενική Συνέλευση του Κυπριακού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου (ΚΕΒΕ)

Στην Κύπρο παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας
κ. Ιωάννης Μπούρης, όντας συμμετέχων στην αντιπροσωπεία της αποστολής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Η αποστολή της ΚΕΕΕ πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων καθώς και την ευρύτερη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων μελών των δύο χωρών.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ
κο Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη παρουσία της Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου κας Νατάσας Πηλείδου και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κο Κυριάκο Κοκκίνου κατά την οποία αποφασίστηκε η διενέργεια επιχειρηματικών forum στην Αθήνα και τη Λευκωσία με την συμμετοχή ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων.
Επιπλέον, αποφασίστηκε από κοινού προγραμματισμός συντονισμένων ενεργειών προκειμένου οι ελληνικές επιχειρήσεις μέσω της Κύπρου να αποκτήσουν πρόσβαση στην αγορά της Μέσης Ανατολής και αντίστοιχα οι κυπριακές επιχειρήσεις μέσω της χώρα μας να αποκτήσουν πρόσβαση την αγορά των Βαλκανίων.
Την ίδια μέρα η αποστολή της ΚΕΕΕ, παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ στην οποία χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Νίκος Αναστασιάδης.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης είχε επιπλέον επαφές με τον πρόεδρο και εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Λευκωσίας με στόχο την εμβάθυνση των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων κυπριακών επιχειρήσεων με τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στο πλαίσιο των πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων που οι δύο πλευρές διαθέτουν.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα