Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:29

Ιωάννινα: Απέκτησε χρώμα η κεντρική πλατεία

442 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/12/2021, 4:20 μμ | 0 σχόλια

Χρώμα απέκτησε η κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, μετά την φύτευση κυκλάμινων και δενδρωδών τριανταφυλλιών που πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Η δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλουν ο Δήμος και η Ύπατη Αρμοστεία για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.


Στόχος της πρωτοβουλίας, στην οποία συμμετείχαν και πρόσφυγες, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, είναι η αισθητική / περιβαλλοντική αναβάθμιση της πλατείας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η πόλη μας μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς μέσα από μικρές παρεμβάσεις της καθημερινότητας, που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον.
«Μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου συνεχίζουμε την προσπάθεια καλλωπισμού της πλατείας πριν την οριστική της αναμόρφωση που αναμένεται τους επόμενους μήνες. Έτσι σήμερα προχωρήσαμε σε φύτευση κυκλάμινων και δενδρωδών τριανταφυλλιών. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία του σιντριβανιού προσπαθούμε να κάνουμε την πλατεία μας πιο όμορφη, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Κάνω έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να σέβονται τους κοινόχρηστους χώρους για τους οποίους διαρκώς καταβάλλουμε προσπάθεια ευπρεπισμού τους σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα