Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:29

Δήμος Πρέβεζας: Με πολλά χαμόγελα η φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου

683 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/12/2021, 8:45 πμ | 0 σχόλια

Με πολλά χαμόγελα και παρουσία πλήθους κόσμου η φωταγώγηση του μεγάλου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμο Πρέβεζας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, η εορταστική εκδήλωση της φωταγώγησης του μεγάλου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Πρέβεζας, κηρύσσοντας με τον τρόπο αυτό την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη 11 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Η επιλογή για να φωτιστεί η εντυπωσιακή αροκάρια των παιδικών μας χρόνων έγινε σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε σε μια μικρή του φίλη να φωταγωγηθεί το μεγαλύτερο δέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και να χαρούν το εορταστικό κλίμα με τις οικογένειές τους, ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την χριστουγεννιάτικη γιορτή και ζήτησε την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Η εκδήλωση της φωταγώγησης του δέντρου πλαισιώθηκε μελωδικά από το σύνολο των Κρουστωδών της Ιονίου Μουσικής Σχολής, τη Δημοτική Φιλαρμονική Πρέβεζας, ενώ οι μαθητές τους 5ου νηπιαγωγείου μέσα από ποιήματα μετέφεραν το πνεύμα των γιορτών. Ξεχωριστές ήταν οι παρουσίες μαθητών του Ειδικού Σχολείου,του ΚΔΑΠ μεα “‘Όραμα ζωης” φέρνοντας μαζί και γραμματοκιβώτιο για να στείλει το κάθε παιδί το δικό του γράμμα στον Αι Βασίλη, ενώ το ΚΔΑΠ μεα του Δήμου Πρέβεζας στο γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, ζήτησαν ως δώρο ένα λεωφορείο και τον οδηγό για να μπορούν να μετακινούνται.Την ώρα της φωταγώγησης του δέντρου πυροτεχνήματα έκαναν για μερικά λεπτά τη νύχτα-μέρα και τα χρωματιστά μπαλόνια που κρατούσαν τα παιδιά συνέθεσαν μία ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η οι καλύτερες μέρες βρίσκονται μπροστά.

ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα