Πέμπτη, 06/10/2022 | 16:06

Άναψε φωτιές το πανάκριβο δώρο του ιερέα σε καλλονή – Η αλήθεια έφερε «σεισμό» στο σπίτι του

425 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/12/2021, 9:12 πμ | 0 σχόλια

Η πιπεράτη ιστορία έρχεται με Πρωταγωνιστή έναν ιερέα που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Έξω φρενών η παπαδιά και τα τρία παιδιά του…

Μέχρι και ξύλο έπεσε σε χωριό όταν τα παιδιά ενός παπά ανακάλυψαν πως ο ευσεβής (κατά τα άλλα) πατέρας τους είχε ερωμένη! Αυτό όμως που τους ενόχλησε ακόμη περισσότερο ήταν ότι της έκανε και πανάκριβα δώρα!

Το χωριό είχε «βουίξει» για την «ροζ» ιστορία του ιερέα! Αν και μεσήλικας είχε καταφέρει να βρει ερωτική σύντροφο αρκετά χρόνια μικρότερή του! Η ερωμένη ζει σε χωριό κοντά στην Πάτρα, γνώρισε τον παπά και τον ερωτεύθηκε! Περισσότερο όμως, φαίνεται πως έχει δαγκώσει εκείνος τη λαμαρίνα! Έτσι άνοιγε το πορτοφόλι του και της έκανε πανάκριβα δώρα για να την ευχαριστήσει!

Τελευταία όμως το παρατράβηξε αφού όπως ανακάλυψαν τα ίδια του τα παιδιά της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο! Σύμφωνα με το flamis.gr, τα παιδιά του είδαν κάποιο ενημερωτικό σημείωμα από τράπεζα, προφανώς ειδοποιητήριο για δόση, έψαξαν, ρώτησαν και… έβγαλαν λαβράκι!

Και επειδή προφανώς είχαν «ψυλλιαστεί» τη «ροζ ιστορία» του πατέρα τους, εύκολα βρήκαν την άκρη του νήματος! Το τι έγινε στο σπίτι δεν περιγράφεται! Οι συγχωριανοί κάνουν λόγο για φωνές που έφθαναν… στο Ρίο, ενώ κάποιοι είπαν πως ο ιερέας πιάστηκε στα χέρια με τα παιδιά του.

Όσο για την παπαδιά; Όλοι λένε πως πρόκειται για μία γυναίκα που διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και απορούν για το πώς ο ιερέας ήθελε και την «ξένη»! Πάντως η παπαδιά δεν τον χώρισε! Όσο για την ερωμένη; Μάλλον δεν νοιάζεται που όλο το χωριό τη συζητά (άλλωστε δεν μένει εκεί) και στο κάτω κάτω, από αυτή την ιστορία (εκτός των άλλων) κέρδισε και ένα αυτοκίνητο για τις βόλτες της!

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα