Πέμπτη, 25/04/2024 | 03:51

Σε ερώτηση του Τ. Κωστόγιαννη: Πιστοποιήθηκαν 10 παιδικές χαρές στην Πρέβεζα και ακολουθούν οι υπόλοιπες

544 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/11/2021, 3:49 πμ | 0 σχόλια

Στο πολιτιστικό κέντρο “Όαση” συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και στη διαδικασία των προ ημερήσιας διάταξης θέματα, παίρνοντας το λόγο από την παράταξη “Ανυπότακτη κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας” ο δημοτικός σύμβουλος Ταξιάρχης Κωστόγιαννης ένα από τα θέματα που έθεσε ήταν και των μη πιστοποιημένων παιδικών χαρών.

Ο κ. Κωστόγιαννης ρώτησε: “Τι θα γίνει με το κακόγουστο σήριαλ των μη πιστοποιημένων παιδικών χαρών; Πόσο θα πάει αυτή η ιστορία; Έως πότε θα υπάρχουν αυτές οι μη πιστοποιημένες παιδικές χαρές; Σε συνδυασμό με άλλα πράγματα, τι συμβαίνει με αυτές τις άθλιες παιδικές χαρές που υπάρχουν στον δήμο; Και τι συμβαίνει με τις παιδικές χαρές τις οπίες έχετε καταργήσει;”

Απαντώντας ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος επισήμανε ότι έχουν ήδη πιστοποιηθεί 10 παιδικές χαρές και με αριθμό μπορεί ο κ. Κωστόγιαννης να βρει που είναι, για τις υπόλοιπες είπε ότι θέλουν αλλαγή τα όργανα, ενώ μίλησε για χρηματοδότηση της τάξεως των 30-35 χιλιάδων ευρώ που υπάρχει και οι ενέργειες γίνονται από την τεχνική υπηρεσία. Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Γεωργάκος για την παιδική χαρά της Πλατείας Ανδρούτσου επισημαίνοντας ότι έχουν έρθει όλα τα όργανα της παιδικής χαράς και αναμένεται η διαδραστική παιδική χαρά μέσω συγκεκριμένου προγράμματος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα