Σάββατο, 20/04/2024 | 11:32

Πρέβεζα: Όλα στον “αέρα” για το Καρναβάλι 2022 του Κομιτάτου

1012 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/11/2021, 11:07 πμ | 0 σχόλια

Ήταν ο Μάρτης του 2020 όταν τρεις μέρες πριν την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, δια στόματος του τότε υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια ολόκληρη η χώρα μπήκε σε Lockdown. To 2021 την περίοδο της Αποκριάς, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας σε συνεργασία με την εταιρεία CINEMATICON πραγματοποίησε το διαδικτυακό Καρναβάλι 2021, με μια σειρά από δρώμενα,στα οποία υπήρξαν live γεγονότα από μουσικά και χορευτικά σχήματα, τα προγράμματα των 4 ενοτήτων του περσινού διαδικτυακού Καρναβαλιού διανθίστηκαν με θεατρικά σκετς και με μια σειρά από χιουμοριστικές – στο πνεύμα του Καρναβαλιού- καταστάσεις.

Φέτος σε μία ακόμη περίοδο Πανδημίας παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από ανθρώπους κάθε ηλικίας στην Ήπειρο, να ξεσπάσουν ή να γιορτάσουν και να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ηπείρου, αυτό που διοργανώνει το Κομιτάτο στην Πρέβεζα, όλα είναι στον αέρα.

Όλα έχουν να κάνουν με την πορεία της Πανδημίας και τη συνολικότερη κατάσταση στη χώρα. Η τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς το 2022 πέφτει 6 και 6 Μαρτίου ενώ 7 Μαρτίου 2022 πέφτει η Καθαρά Δευτέρα.

Εάν φέτος είναι ξανά σύμφωνα με την υγειονομική εικόνα, σε ισχύ οι απαγορεύσεις των παρελάσεων, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, να πραγματοποιήσει Διαδικτυακό Καρναβάλι, όπως συνέβη στις Απόκριες του 2021.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα