Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:56

Πρέβεζα: Ο Ζώης Οικονόμου σαλπάρει για… Καραϊβική

1892 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/11/2021, 9:30 πμ | 0 σχόλια

Ο ίδιος ένας από τους πλέον επιτυχημένους Ελεύθερους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής μας, αφού το εστιατόριο-ταβέρνα “Τρελή γαρίδα” είναι σήμα κατατεθέν σε όλα τα μήκη και πλάτη, είναι όμως ταξιδιάρα ψυχή.

Ο λόγος για τον αγαπητό Ζώη Οικονόμου που όταν είναι να ταξιδέψει, ταξιδεύει εκεί που κάθε ψυχή λαχταρά. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες από τη μία η Βαρκελώνη, τώρα στα πλάνα είναι και η… Καραϊβική. Ο Ζώης πήγε ενημερώθηκε για τις Κορουαζιέρες του πλοίου που έχει αράξει στο λιμάνι της Πρέβεζας και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η επιλογή είναι… Caribbean blue.

Η αγάπη που έχουν για τον Ζώη οι συνεργάτες του που δεν γνωρίζουν πότε ταξιδεύει και για πόσο καιρό θα μείνει στην Καραϊβική, φαίνονται στο συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Αποστόλου, που… φοβήθηκε ότι ο Ζώης θα πάει και θα μείνει στην Καραϊβική. έγραψε λοιπόν ο Χρήστος: Γύρνα πίσω αφεντικό υποσχομαι δε θα ξαναπιώ.

Είναι ευρηματικός και σίγουρα ξέρει τον τρόπο να κεντρίζει το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό όχι μόνο στη δουλειά του αλλά και με τη συμπεριφορά του.

Διαχρονική αξία ο Ζώης για τον τόπο μας. Δεν ξέρω αδερφέ αν τελικά το κάνεις το ταξίδι στην Καραϊβική, αλλά ο Θεός να σε έχει πάντα καλά εσένα την οικογένειά σου και τους δικούς σου ανθρώπους γιατί είσαι πηγή θετικής ενέργειας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα