Σάββατο, 20/04/2024 | 05:33

Πρέβεζα: Η χειραψία-μπρα ντε φέρ του Παύλου Φραγκούλη με τον Γιώργο Παπανδρέου

836 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/11/2021, 1:10 μμ | 0 σχόλια

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, εκλεγμένος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας Παύλος Φραγκούλης, είναι από τους νέους πολιτικούς με φρέσκες ιδέες στα πολιτικά πράγματα του τόπου και αποτελεί μια τοπικιστική μεν, νηφάλια πολιτική φωνή της περιοχής μας, κάτι που εύκολα μπορεί να εκτιμηθεί από το σύνολο των πολιτικών χώρων.

Κατά την περιοδεία του υποψήφιου προέδρου του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Παπανδρέου στην Ήπειρο και το πέρασμά του από την Πρέβεζα, ο Παύλος Φραγκούλης ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Παύλος Φραγκούλης και Γιώργος Παπανδρέου σφίγγουν τα χέρια, σαν να κάνουν μπρα ντε φερ, μια φωτογραφία που δείχνει πίστη για την τελική έκβαση στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Κι αν παίρνουν θέση στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου, πρόσωπα όπως του Παύλου Φραγκούλη, το γεγονός από μόνο του σηματοδοτεί ως ένα βαθμό και το που κινειται η Πρέβεζας, στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ακόμα και σε επικριτικό σχόλιο κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Παύλος Φραγκούλης έδωσε τη δική του νηφάλια πολιτικά απάντηση: “Αυτά που έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στα δυο χρόνια διακυβέρνησης του ήταν τομές για τη χώρα …Τομές που ακόμα και σήμερα βοηθούν τους Έλληνες εν μέσω πανδημίας…Για όσα θέματα μίλαγε τότε τα βρισκόμαστε τώρα μπροστά μας…”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα