Σάββατο, 20/04/2024 | 10:15

Δήμος Πάργας : Ανοίγουν ξανά οι Λευκές Περιοχές έως 15 Νοεμβρίου

633 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/11/2021, 10:19 πμ | 0 σχόλια

Σύμφωνα με όσα ορίζονται από ΚΥΑ σχετικά με την δράση «Λευκές περιοχές», πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας αποκτούν 5 περιοχές του Δήμου Πάργας, δωρεάν και για διάστημα οκτώ ετών.

Αναλυτικά όπως έχει αποφασιστεί από το αρμόδιο Υπουργείο αφορά τις περιοχές

ΔΕ Φαναρίου

· Βουβοποταμος

· Κυψέλη

· Κουκούλι

ΔΕ Πάργας

· Αγιά

· Τρίκορφο

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι μπορούν μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2021 να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση στη σελίδα white-areas.gov.gr.

Παράλληλα, διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης από τα κατά τόπους ΚΕΠ, πάντα χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών. Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτούνται μόνο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ενδεκαψήφιος Αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας του δικαιούχου, χωρίς την απαίτηση επισύναψης ή προσκόμισης δικαιολογητικών, καθώς τα απαιτούμενα στοιχεία αντλούνται αυτόματα από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ανάλογα με την υποδομή που προσφέρεται στην κάθε περιοχή η δράση δίνει την δυνατότητα παροχής του τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω όλων των διαθέσιμων τεχνολογιών (δορυφορική, επίγεια, ευρυζωνική).

Για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λειτουργεί help desk της δράσης. Η επικοινωνία γίνεται είτε μέσω e-mail στο support@tvcoverage.gr είτε από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00 στο τηλέφωνο 215 2157840.

Η κατανομή των περιοχών της δράσης έχει αποφασιστεί από την ΕΕΤΤ βάση δεδομένων που δίνουν οι πάροχοι ΕΡΤ και DIGEA. Η δράση “Λευκές Περιοχές” δεν λύνει τα προβλήματα και είναι προσωρινή. Τα ζητήματα αφορούν περισσότερες Τοπικές Κοινότητες, κάτι που έχει γίνει γνωστό στους αρμοδίους

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα