Παρασκευή, 26/04/2024 | 00:59

Δήμος Ζηρού: Προσωρινή η λύση- Δημοπρατείται το καταφύγιο αδέσποτων ζώων

625 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/11/2021, 4:10 μμ | 0 σχόλια

Κάποιες εικόνες αναφορικά με τα αδέσποτα του Δήμου ζηρού, έκαναν το γύρο του διαδικτύου, όμως η αλήθεια είναι ότι από τον Δήμο Ζηρού, όλα όσα γίνονται αποτελούν προσωρινή λύση, αφού το καταφύγιο αδέσποτων ζώων είναι προς δημοπράτηση.

Το καταφύγιο αδέσποτων του Δήμου Ζηρού εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» με προϋπολογισμό 300 χιλιάδων ευρώ.

Τι έχει κάνει ο Δήμος Ζηρού;

Ο σημερινός χώρος φιλοξενίας των αδέσποτων αποτελεί μία πρόχειρη εγκατάσταση που δημιουργήθηκε σε συνεργασία του Δήμου με φιλοζωική οργάνωση της περιοχής προκειμένου να συγκεντρωθούν δεκάδες αδέσποτα που κυκλοφορούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μέριμνα για σίτιση των ζώων ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα επισκέπτεται κτηνίατρος ο οποίος έχει σύμβαση με τον Δήμο.

Πηγές από τον Δήμο Ζηρού σημειώνουν ότι ο χώρος αυτός αποτελεί μία προσωρινή λύση και τονίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο καταφύγιο που θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει στην περιοχη».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από τη Δημοτική αρχή Ζηρού, γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες και σε εύλογο χρονικό διάστημα ο δήμος να διαθέτει ένα σύγχρονο Καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα