Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:31

Γουίλ Σμιθ: Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου για να εκδικηθώ για τη μητέρα μου

589 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/11/2021, 8:27 πμ | 0 σχόλια

Ένα βήμα πριν γίνει πατροκτόνος έφτασε ο Γουιλ Σμιθ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο βιβλίο για τη ζωή του. Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός ισχυρίζεται ότι σκέφτηκε να σκοτώσει τον πατέρα του κάποια στιγμή για να «εκδικηθεί» για την κακοποίηση που υπέστη η μητέρα του.

Σε ένα απόσπασμα από τα νέα του απομνημονεύματα, με τίτλο «Will», που δημοσιεύτηκαν στο People, ο Σμιθ αποκαλύπτει το οδυνηρό περιβάλλον της πρώιμης ζωής του στη Φιλαδέλφεια με τον πατέρα του, Γουίλαρντ Κάρολ Σμιθ, και τη μητέρα Καρολάιν Μπράιτ – και πώς επηρέασε τη μετέπειτα ζωή του με τον πατέρα του, τον οποίο φρόντιζε όσο πάλευε με τον καρκίνο.

«Ο πατέρας μου ήταν βίαιος, αλλά ήταν επίσης παρών σε κάθε μου δραστηριότητα και ρεσιτάλ», γράφει ο 53χρονος ηθοποιός. «Αν και ήταν αλκοολικός, σε κάθε πρεμιέρα ταινίας μου ερχόταν νηφάλιος. Άκουγε κάθε δίσκο μου και επισκεπτόταν κάθε στούντιο, όπου έγραφα ή έκανα γυρίσματα».

Και συνεχίζει: «Όταν ήμουν εννέα χρονών, έβλεπα τον πατέρα μου να χτυπάει τη μητέρα μου στο κεφαλιού τόσο δυνατά που εκείνη κατέρρεε. Την είχε δει μέχρι να φτύνει αίμα». Οι δυο τους τελικά χώρισαν όταν ο Σμιθ ήταν έφηβος και χώρισαν το 2000. Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή το 2016.

Πηγή: protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα