Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:22

e-λιανικό: Αλλαγές στην καταβολή επιχορήγησης εξόφλησης δαπανών, στις υποχρεώσεις δικαιούχων & δικαιολογητικά

589 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2021, 1:10 μμ | 0 σχόλια

e-λιανικό: Αλλαγές στην καταβολή επιχορήγησης, στην εξόφληση δαπανών, στις υποχρεώσεις δικαιούχων και τα δικαιολογητικά.
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι δημοσιεύθηκε η πρώτη (1η) τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων στη Δράση «e-λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» (Β κύκλος) του ΕΠΑνΕΚ. Η τροποποίηση περιλαμβάνει αλλαγές σχετικά με την καταβολή επιχορήγησης, την εξόφληση δαπανών του επενδυτικού σχεδίου, τις υποχρεώσεις δικαιούχων κατά την υλοποίηση της πράξης και τα δικαιολογητικά συμμετοχής και υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, τα οποία επισυνάπτονται ηλεκτρονικά.

Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Δείτε την 1η τροποποίηση της Πρόσκλησης ή κατεβάστε την από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://epan2.antagonistikotita.gr/uploads/20211006_e-lianiko_b_1h_trop_prosklhshs.pdf

Για τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων μπορείτε να απευθυνθείτε ή να ανατρέξετε
• στην ιστοσελίδα www.diaxeiristiki.gr
• Να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη υπάλληλο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στη Διαχειριστική
κα Ράπτη Έλενα στο τηλ.2682029414 με εσωτ. 11.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα