Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:43

Ψήφισμα-Καταπέλτης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας!-Συνυπογράφουν οι Εμπορικοί σύλλογοι!

660 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/10/2021, 3:39 μμ | 0 σχόλια

Στην Πρέβεζα σήμερα, ημέρα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς έπειτα από την αριθμ. πρωτ. 2670/20-10-2021 πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κου Μηνά Μικρούλη και αποφάσισε την έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος.

Ψήφισμα
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας καταδικάζουν τις αήθεις, ανυπόστατες και στρεβλές μεθοδεύσεις που ως στόχο είχαν να πλήξουν την ηθική, επαγγελματική και πολιτική υπόσταση μελών μας.

Μέλη του Επιμελητηρίου και συμπολίτες μας διασύρονται, σπιλώνονται και στοχοποιούνται κατά τον πλέον βάναυσο τρόπο. Με ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων στην πόλη κυριαρχεί τοξικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ένα βόρβορο λασπολογίας και ακραίας κατασυκοφάντησης.

Εκφράζουμε με σθεναρό τρόπο την αμέριστη στήριξή μας και δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν θα επιτρέψουμε να διαβάλλονται τα μέλη μας και οι οικογένειές τους.

Δίνουμε καθημερινά εξετάσεις όλα αυτά τα χρόνια στον προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό και επαγγελματικό μας βίο. Τέτοιου είδους μεθοδεύσεις μας ενώνουν πιο πολύ και μας κάνουν πιο δυνατούς.

Οι αυτουργοί και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της νοσηρής κατάστασης είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο Γενικός Γραμματέας

Μηνάς Μικρούλης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα