Σάββατο, 21/05/2022 | 20:37

Χρήστος Μπαίλης: “Να δώσουμε μάχη, να έρθει και δεύτερο τμήμα στην Πρέβεζα”

315 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/10/2021, 5:17 μμ | 0 σχόλια

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας) αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, ήταν το μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Για το θέμα όπως είναι φυσικό τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση και ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης.

“Είχαμε επισημάνει το ζήτημα της ελάχιστης εισαγωγής που είναι χτύπημα εκπαιδευτικού χαρακτήρα” τόνισε ο κ. Μπαίλης, ενώ στεκόμενος στην απόφαση των 18 καθηγητών, υποστήριξε ότι αγνοεί τους φοιτητές και δημιουργεί ανασφάλειες και απαξιώνει όλη τη δουλειά και τον κόπο των Καθηγητών. Εκτός από τα εργαστήρια, τις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και τα αμφιθέατρα, ο κ. Μπαίλης έδωσε έμφαση και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημιακού τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής για το οποίο επισήμανε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από όλη την Ελλάδα.

“Να έχουμε ουσιαστική αναβάθμιση σε αυτό που λέγεται φοιτητική μέριμνα, να δώσουμε τη μάχη να έρθει και δεύτερο τμήμα στην Πρέβεζα” τόνισε μεταξύ άλλων καταλήγοντας ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα