Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:59

Τζένιφερ Άνιστον: Το αντίο στον «Γκάνθερ» με μια γλυκόπικρη σκηνή από τα Φιλαράκια

496 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2021, 10:15 πμ | 0 σχόλια

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσένα», έγραψε η ηθοποιός για τον Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, νικημένος από τον καρκίνο
Με μια γλυκόπικρη σκηνή από τα «Φιλαράκια» στην οποία ο Γκάνθερ εξομολογείται την αγάπη του στη Ρέιτσελ, αποχαιρέτισε η Τζένιφερ Άνιστον τον ηθοποιό Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ που «έφυγε» σε ηλικία 59 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

«Τα ‘’Φιλαράκια’’ δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ για το γέλιο που έφερνες στη σειρά αλλά και στις ζωές μας. Θα μας λείψεις», έγραψε η Άνιστον.

Στη σκηνή που ανέβασε στο Instagram η Άνιστον ο Γκάνθερ αποφασίζει να της πει ότι την αγαπά ενώ ακριβώς από πίσω τους παρακολουθεί το άφωνος το διάλογό τους ο Ρος.

Γκάνθερ: Ξέρω ότι φεύγεις απόψε αλλά απλά πρέπει να στο πω… Σε αγαπώ. Δεν ξέρω αν αυτό αλλάζει καθόλου τα σχέδιά σου, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να το ξέρεις…

Ρέιτσελ: Γκανθερ, κι εγώ σε αγαπώ -πιθανώς όχι με τον ίδιο τρόπο, αλλά σε αγαπώ και όταν θα είμαι σε ένα καφέ ή θα βλέπω έναν άνδρα με μαλλιά πιο λαμπερά από τον ήλιο θα σκέφτομαι εσένα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα