Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:26

Ρομά μπλόκαραν την εθνική Πατρών-Πύργου – Άναψαν φωτιές, πέταξαν πέτρες σε οδηγούς

504 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/10/2021, 9:18 μμ | 0 σχόλια

Την Εθνική οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος της Γαστούνης έχουν αποκλείσει περίπου 30 άτομα στα φανάρια ανάβοντας φωτιές, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα.

Η κυκλοφορία των αυτοκίνητων γίνεται με εκτροπή τους από την τροχαία εκτροπή μέσα από την πόλη της Γαστούνης, σύμφωνα με το patrinews.gr.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν “Δικαιοσύνη” και έχουν ανάψει φωτιές και καίνε λάστιχα ώστε να δημιουργήσουν μπλόκο για τους οδηγούς στο δρόμο.

Η Ε.Ο παραμένει κλειστή εδώ και μιάμιση ώρα για τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews , οδηγοί που προσέγγισαν το μπλόκο λόγω αγνοίας της ύπαρξης του δέχθηκαν πέτρες στα αυτοκίνητα τους από τους συγκεντρωμένους.

Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν την κατάσταση διακριτικά.

Στο μεταξύ, διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τους ίδιους λόγους έχουν συγκεντρωθεί δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Ροδοδάφνης, στο Αίγιο και σύμφωνα με την Αστυνομία πετούν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό.

Επίσης, ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στους κόμβους της Γαστούνης και του Λευκοχωρίου στην Ηλεία.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα