Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:48

Πρέβεζα-28η Οκτωβρίου: Οι δηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ από τους φορείς

641 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/10/2021, 2:11 μμ | 0 σχόλια

Με την ολοκλήρωση των Εκδηλώσεων εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 που κορυφώθηκαν με τη μαθητική παρέλαση την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, δηλώσεις για τη σημασία της ημέρας, έκαναν οι φορείς.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Σπυρέλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καραμανίδης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ακρίβης και Γιώργος Σαριάνογλου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας Κώστας Σιώρος, η λιμενάρχης Ματίνα Μαργέλη, ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Πρέβεζας Αθανάσιος Μικρούλης, ο διοικητής της ΑΕΝ Παύλος Τιφτικίδης και άλλοι εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, συλλόγων και φορέων.

Λεωνίδας Χριστόπουλος: “Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες σε όλες τις Ελληνίδες τους πολίτες και τους δημότες της Πρέβεζας. Το Όχι είναι ένα σύμβολο ενότητας, ένα σύμβολο αντίστασης. είμαστε σήμερα στην Πρέβεζα σε μια πόλη που πραγματικά κοιτάζει το μέλλον. Από εδώ και πέρα η χώρα μας πιστεύω θα μπει σε μια νέα εποχή, σε μια νέα φάση ανάπτυξης, η οποία πραγματικά με οδηγό το παρελθόν μας, θα έχει τα καλύτερα για όλους τους πολίτες της. Ευχαριστώ πάρα πολύ και χρόνια πολλά.”

Βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης: Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας. Σήμερα τιμούμε αυτούς που έδωσαν το αίμα τους και τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι. Τιμή και δόξα. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!

Βουλευτής Πρέβεζας ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας: Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες. Χρόνια πολλά στη χώρα, γιορτάζουμε σήμερα το Όχι εναντίον του φασισμού. Τη μάχη όλων των Ελλήνων, να διώξουν το φασισμό, να διώξουν τον Ναζισμό από τη χώρα μας. Είναι μια μέρα τιμής γι’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους ώστε να ζούμε εμείς ελεύθεροι σήμερα. Η μάχη εναντίον του φασισμού, η μάχη εναντίον του Ναζισμού είναι μια διαρκής μάχη. η οποία δυστυχώς αφορά και το σήμερα. Νομίζω όλοι οι Δημοκράτες, όλοι όσοι πιστεύουμε στη Δημοκρατία, τη μάχη αυτή να τη δινουμε συνεχώς και διαρκώς. Χρόνια πολλά σε όλους και να είναι το όχι μήνυμα ενάντια στο Ναζισμό και τον φασισμό και στο μέλλον. ”

Νίκος Γεωργάκος Δήμαρχος Πρέβεζας:Χρόνια πολλά στους δημότες μας, στους απανταχού Έλληνες. Γιορτάζουμε σήμερα το ΟΧΙ και το έπος του 40, το όχι ενάντια στους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές και ιδιάιτερα την Ηπειρώτισσα γυναίκα που στα βουνά της Πίνδου έδωσε κι αυτή τη μάχη της μαζί με όλο το στρατό των Ελλήνων. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα γιατί έγινε αυτή η παρέλση μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Η Πρέβεζα έδωσε τη μάχη της, βγήκαμε νικητές με μεγάλο ποσοστό εμβολιασμού κι αυτό χαιρόμαστε σήμερα όλοι οι δημότες , τα παιδιά μας που ήρθαμε να τα καμαρώσουμε και να το γιορτάσουμε. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα