Τετάρτη, 24/04/2024 | 19:26

Πρέβεζα: Καθυστέρηση στις εργασίες των “Ιαματικών Λουτρών”

768 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/10/2021, 12:43 μμ | 0 σχόλια

Μία από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που δειλά-δειλά η Πρέβεζα προσέγγιζε, ήταν ο Ιαματικός τουρισμός και μάλιστα ο στόχος για Ιαματικό τουρισμό, είχε τεθεί ξεκάθαρα από δημοτικές αρχές που διοίκησαν τον δήμο Πρέβεζας, είχαν ξεκινήσει πριν δύο περίπου δεκαετίες.

Έτρεξαν οι διαδικασίες για το έργο μέσα Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.149.000,00 ευρώ (που έχει ενταχθεί στο Ιnterreg Ελλάδας -Ιταλίας 2014-2020 μετά από πρόταση που υπέβαλλε η Περιφέρεια Ηπείρου για την πράξη «Παρεμβάσεις ανάδειξης Ιαματικών Φυσικών πόρων της Ηπείρου» ) και θα υλοποιηθεί μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Ηπείρου και φορέα πρότασης και λειτουργίας το Δήμο Πρέβεζας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πρέβεζας (ΝΕΔΗΚΕΠ).

Κι ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου του τρέχοντος έτους, για δύο μήνες ίσως και περισσότερο παρατηρείται μια τρόπον τινά στασιμότητα. Μάλιστα ο οποιοσδήποτε μπορεί επισκεπτόμενος τον χώρο να διαπιστώσει ότι στον χώρο έχουν γίνει… ανασκαφικές εργασίες που πιθανότατα σχετίζονται με την αρχαιολογία.

Σε κάθε περίπτωση, οι διαδικασίες θα πρέπει να τρέξουν γρήγορα ούτως ώστε το έργο να αρχίσει να εκτελείται κανονικά, κάτι που εξυπακούεται ότι δε συμβαίνει το τελευταίο διάστημα των 2-2,5 μηνών…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα