Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:32

Πρέβεζα: Επιτέλους μπήκε φρένο, στη βρώμα και τη δυσωδία!

2164 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/10/2021, 12:22 μμ | 0 σχόλια

Και μετά από ένα διήμερο διαδόσεων, ψευδών γεγονότων, δήθεν ροζ σκανδάλων και τα συναφή, σε χρόνο ρεκόρ, οι εξελίξεις ήταν κάτι περισσότερο από αποστομωτικές!

Μετά τα όλα όσα έχουν πάρει πλέον για τα καλά το δρόμο της δικαιοσύνης και με τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους, δεν έμεινε κανείς σώφρων άνθρωπος με καμία απορία.

Μιλάμε για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις και οι “εμπνευστές” τους θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη!

Η ίδια οδός βέβαια περιμένει και όσους διακινούν, το πλαστό, το παραποιημένο, το αλλοιωμένο βίντεο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος χρόνια τώρα, κάνει άριστα τη δουλειά της.

Όμως πέρα από τη φήμη που σε κάποια στιγμή, πήγε να πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, έχει σημασία να δούμε, γιατί ορισμένοι προσπάθησαν να εμπλέξουν κόσμο και κοσμάκη, που ασφαλώς δεν είχε καμία σχέση. Γιατί προσπάθησαν να σπηλώσουν πρόσωπα, οικογένειες, να δηλητηριάσουν και να διαβάλλουν πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας;

Ποια ήταν τα κίνητρά τους; Ήταν κίνητρα ανταγωνισμού; Ήταν επαγγελματικά τα κίνητρα; Ήταν πολιτικά;

Τώρα που έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και η αλήθεια δεν αφήνει κανένα περιθώριο φημών και ψεύτικων διαδόσεων, αλήθεια άτομα που έχουν προοδεύσει επαγγελματικά και πολιτικά, θα τους “γκρέμιζε” μία ψευδής ιστορία που ήταν βέβαιο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ξεκαθάριζε, όπως και έγινε;

Ορισμένοι πίστεψαν ότι “θα τους περάσει” σε ένα παλιό δόγμα του τύπου “γιατί δεν είπαν και για μένα” και προσπάθησαν να σέρνεται ένα όργιο φημών, απέναντι σε ανθρώπους που πιθανότατα φθονούν, που πιθανότατα αντιπαθούν, επειδή τα άτομα αυτά που είχαν στο στόχαστρό τους είναι επιτυχημένα. Δεν τους βγήκε! Κατάπιαν τη γλώσσα τους και δεν έχουν πλέον τι να πουν! Ας πρόσεχαν!

Θα πρέπει να χαιρόμαστε για την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα των συμπολιτών μας, γιατί είναι μόνο θετικό το γεγονός, για τον τόπο μας.

Με απύθμενη διαστροφή, προσπάθησαν να κάνουν αναστροφή, άτομα τα οποία η ύπαρξή τους, αγονείται.
Δεν τους πέρασε όμως, γιατί πολύ απλά “Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια” όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Ο Ουρανός στην Πρέβεζα καθάρισε για τα καλά και βέβαια “Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται”.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε, με το “Κύκλωμα των εκβιαστών” και επιτέλους μπήκε φρένο στη βρώμα και τη δυσωδία!

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση από την πρώτη στιγμή μπήκε στη μάχη για να πολεμήσει τη σαπίλα και καταστάσεις που πάνε τον τόπο μας, χρόνια πίσω.

Σ’ Αυτό είμαστε ταγμένοι όλα αυτά τα χρόνια, εκεί είναι το πεδίο της μάχης μας και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τη σπίλωση συμπολιτών μας, με τον τάδε ή τον δείνα τρόπο.

Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν και δικαιώνουν και τον πολιτισμό του τόπου μας. Άλλωστε “Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα