Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:38

Θλίψη! Με πόνο ψυχής η Πρέβεζα αποχαιρετά ένα από τα καλύτερα παιδιά της

4473 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/10/2021, 8:35 μμ | 0 σχόλια

Δεν μπορεί να πιστέψει η κοινωνία της Πρέβεζας, πως έχασε με τόσο τραγικό τρόπο, ξαφνικά και αναπάντεχα, ένα από τα καλύτερα παιδιά της.

Ο Αριόν Κοβατσάι (Arian Kovatsai) ήταν ένα καλόκαρδο παιδί, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, από καλή οικογένεια που όλοι εκτιμούσαν. Είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του, είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και δούλευε στη Σαντορίνη.

Ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά του στη Σαντορίνη και λίγες μέρες πριν τελειώσει τη δουλειά του εκεί (αφού ολοκληρώνονταν η τουριστική σαιζόν) ξαφνικά να αναπάντεχα κόπηκε το νήμα της ζωής του στα 23 του χρόνια. Τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή στον Αριόν!

Η οικογένειά του και οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμένοι, το ίδιο και οι φίλοι του και οι φίλες του στην Πρέβεζα που μόνο καλά λόγια λένε για τον Αριόν. Οι γείτονές τους με πόνο δεν θέλουν να πιστέψουν το μεγάλο κακό που έχει συμβεί.

Ένα μαύρο πέπλο πένθους έχει σκεπάσει την περιοχή του Παντοκράτορα και την Πρέβεζα συνολικότερα.

Με πόνο ψυχής η Πρέβεζα αποχαιρετά το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον Παντοκράτορα στις 3 το μεσημέρι, ένα από τα καλύτερα παιδιά της.

Ο Αριόν είναι στον παράδεισο και χαμογελά με κείνο το γεμάτο καλοσύνη χαμόγελό του.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Αριόν Κοβατσάι!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα