Πέμπτη, 18/04/2024 | 08:44

Δήμος Πρέβεζας: Το ροζ της ζωής, μας ενώνει & μας θωρακίζει ενάντια στον καρκίνο του μαστού

505 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/10/2021, 1:01 μμ | 0 σχόλια

Το “ροζ” της ζωής μας ενώνει και μας θωρακίζει ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Διήμερο δράσεων και φωταγώγηση κτιρίων στην Πρέβεζα.
Τις δυνάμεις τους ενάντια στον “αόρατο εχθρό” , τον καρκίνο του μαστού ενώνουν και φέτος ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον τον “Σύλλογο Καρκινοπαθών ευπαθών ομάδων, εθελοντών, φίλων και ιατρών “Μαζί” ΠΡΕΒΕΖΑΣ και την 1η ΤΟΜΥ.
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και καμία μέρα του δεν πρέπει να πάει χαμένη!
Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Καρκινοπαθών ευπαθών ομάδων, εθελοντών, φίλων και ιατρών “Μαζί” ΠΡΕΒΕΖΑΣ” σε συνεργασία με τον Δήμο διοργανώνουν τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο με σύνθημα “Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο”. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί από το Δημαρχείο, στην παραλία της Πρέβεζας ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μετατεθεί για την επόμενη Κυριακή.
Στις 10 το πρωί της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου κλιμάκιο από την 1η ΤΟΜΥ θα μοιράσει στην κεντρική αγορά Πρέβεζας ενημερωτικό υλικό σε συνέχεια των ενημερωτικών επισκέψεων που έχει πραγματοποιήσει σε υπηρεσίες της πόλης.
Στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας στην “Θεοφάνειο” Αίθουσα Τέχνης , ο Σύλλογος “Μαζί” και ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνουν την 1η ημερίδα με θέμα: Πρόληψη – Καρκίνος Μαστού ενώ μια ώρα αργότερα στις 7 το Δημαρχείο Πρέβεζας και ο Πύργος του ρολογιού στον Αγιο Χαράλαμπο θα φωτιστούν με το “ροζ’ της ζωής, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα της πρόληψης για την υγεία κάθε γυναίκας.
Το τρυφερό “ροζ” ας γίνει η ισχυρή ασπίδα που θα θωρακίσει και θα προστατεύσει την ζωή μας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα