Παρασκευή, 01/07/2022 | 00:15

Βασίλης Γιάπρος: Για την υπόθεση υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί

453 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2021, 11:37 πμ | 0 σχόλια

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΠΡΟΥ

Υποβλήθηκε σήμερα (σ.σ. Δευτέρα 25 Οκτωβρίου) από συμπολίτες μας ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας έγκληση κατά αγνώστων δραστών για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης η οποία τελέσθηκε και μέσω του διαδικτύου, της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης και όσων άλλων θα προκύψουν από την έρευνα της υπόθεσης.
Είναι γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, κυρίως δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και προφορικά, δημιουργήθηκε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που μόνο σενάρια νοσηρής φαντασίας θα μπορούσαν να επινοήσουν.
Συμπολίτες μας υφίστανται διασυρμό, σπίλωση και στοχοποίηση κατά τον πλέον βάναυσο τρόπο. Στην πόλη κυριαρχεί τοξικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ένα βόρβορο λασπολογίας και ακραίας κατασυκοφάντησης. Θέλω να εξάρω το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας βγήκαν μπροστά, δεν φοβήθηκαν, δεν κρύφτηκαν και επώνυμα άσκησαν τα ένδικα μέσα που ο νόμος προβλέπει. Για την υπόθεση υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν, ως επίσης θα κληθούν να λογοδοτήσουν και όλοι όσοι αβίαστα και ελαφρά τη καρδία αναπαρήγαγαν με οποιονδήποτε τρόπο τις συκοφαντικές διαδόσεις.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα