Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:12

Ανάπτυξη Τώρα: “Πέρασαν 20 ημέρες και δεν έχει γίνει ούτε μία ενέργεια για το πανεπιστημιακό τμήμα της Πρέβεζας”

752 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/10/2021, 9:04 πμ | 0 σχόλια

Στις 11 Οκτωβρίου σε μία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας με διευρυμένη σύνθεση, έγινε φανερό ότι βρισκόμαστε πλέον στο… παρά πέντε από το χαθεί οριστικά το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από την πόλη της Πρέβεζας. Να μείνει δηλαδή η Πρέβεζα έπειτα από 20 και πλέον χρόνια χωρίς ένα τμήμα ανώτερης-ανώτατης εκπαίδευσης.
Αν αυτό δεν συνιστά υποβάθμιση της πόλης, τότε τι είναι; Ο μόνος που δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών, είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης. Ως παράταξη βέβαια η “Ανάπτυξη Τώρα” δεν περίμενε και τίποτα καλύτερο…
Ο κ. Γεωργάκος που πανηγυρίζει για ένα βίντεο που έχει φτιάξει αυτός και οι συνεργάτες του, το οποίο αισθητικά δεν αποτελεί ακαδημαϊκό δέλεαρ για κανέναν φοιτητή και αδικεί την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Τμήμα, ασχολείται μάλλον πιο πολύ με τις δημόσιες σχέσεις του, παρά με τα κομβικά ζητήματα για την ανάπτυξη της Πρέβεζας.
Πέρασαν 20 ημέρες και δεν έχει γίνει ούτε μία ενέργεια για το πανεπιστημιακό τμήμα της Πρέβεζας.
Δεν έχει συγκληθεί η επιτροπή που έχει συστήσει το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας με απόφασή του για να πραγματοποιήσει ενέργειες και παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της υπεράσπισης των αποφάσεων που έχουμε πάρει.
Δεν έχουμε προετοιμαστεί, ώστε στη Σύγκλητο, όσοι παραβρεθούν εκεί να πείσουν για τα δίκαια των αιτημάτων μας.
Ο κ. Γεωργάκος πρέπει να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να ξεκινήσει ενέργειες, με βάση τα όσα είπαμε και στο δημοτικό συμβούλιο.
Η “Ανάπτυξη Τώρα” δεν “κρούει τον κώδωνα του κινδύνου” για να κάνει αντιπολιτευτική ρητορική.
Η Πρέβεζα έχει να χάσει πάρα πολλά αν απομακρυνθεί το πανεπιστημιακό τμήμα.
Και η ευθύνη συνολικά της αυτοδιοίκησης είναι μεγάλη…
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα