Σάββατο, 13/08/2022 | 16:46

Πως και πότε θα έρθει το τέλος της Πανδημίας

398 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/09/2021, 4:28 μμ | 0 σχόλια

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ετών. Ο καθηγητής Ιωαννίδης με τις αιρετικές απόψεις του έχει προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις κατά καιρούς.

Αυτή τη φορά ο καθηγητής ήταν καλεσμένος στον Alpha Κύπρου και μίλησε για την πορεία της πανδημίας. Η πρόβλεψη του κ. Ιωαννίδη για την αλλαγή του ιού και το τέλος της πανδημίας δίνει μια νότα αισιοδοξίας στους κουρασμένους πολίτες.

Ο ίδιος βλέπει μια αλλαγή στον ιό, η οποία είναι πολύ θετική. Από πανδημικός μπαίνει στη φάση που γίνεται πλέον ενδημικός. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν λοιμώξεις αλλά τα νούμερα των διασωληνωμένων και όσων χάνουν τη ζωή τους θα φθίνουν διαρκώς.

Έτσι θα μάθουμε να συζούμε με τον ιό και να τον αντιμετωπίζουμε σαν μια λοίμωξη του αναπνευστικού χωρίς να χρειάζεται να λαμβάνονται κάθε φορά καταστροφικά για την οικονομία μέτρα όπως το lockdown.

Ο κ. Ιωαννίδης θεωρεί ότι ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί, αλλά η πανδημία θα τελειώσει όταν ολοκληρωθεί αυτή η αλλαγή από την πανδημική φάση στην ενδημική. Και σε αυτή τη φάση θεωρεί ότι βρίσκεται τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος.

ΠΗΓΗ: instanews.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα