Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:43

Ευάγγελος Μπενετάτος: Μια ξεχωριστή προσωπικότητα της Πρέβεζας, δεν υπάρχει πια…

1188 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/09/2021, 8:49 πμ | 0 σχόλια

Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που τα υπερθετικά εξαντλούνται! Έφυγε από τη ζωή ο Ευάγγελος Μπενετάτος βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Πρέβεζας τους ανθρώπους που τον γνώριζαν και ιδιαίτερα τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Ευάγγελος Μπενετάτος υπήρξε από το 2000 μέχρι και το 2002 ένας από τους σημαντικότερους και καλύτερους προέδρους δημοτικών συμβουλίων Πρέβεζας, επί δημαρχίας Κώστα Παπαγεωργίου.

Το πολιτικό του ήθος, οι ήπιοι τόνοι του και οι δημοκρατικές του συμπεριφορές απέναντι σε όλες τις παρατάξεις του τότε δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, τον κάνουν ξεχωριστό.

Όσο ξεχωριστός υπήρξε και ως άνθρωπος, απλός αλλά παράλληλα και μεστός στις απόψεις του. Ένας οικογενειάρχης, ένας σπάνιος άνθρωπος ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, πάντα με ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ο Βαγγέλης Μπενετάτος κέρδισε με τα στοιχεία που τον συνόδευαν την εκτίμηση και τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας της Πρέβεζας.

Τη φωτογραφία του ανήρτησε στο διαδίκτυο ο γιός του Μάκης Μπενετάτος πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας (κοινοτικού συμβουλίου) του Δήμου Πρέβεζας.

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα της Πρέβεζας που δεν υπάρχει πια ήταν ο Ευάγγελος Μπενετάτος ή μάλλον για να ακριβολογούμε έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο και σίγουρα βρίσκεται στον παράδεισο.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Βαγγέλη Μπενετάτου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα