Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:36

«Εν Νικοπόλει Άκτια 2021»: Το Πρόγραμμα των αγώνων

614 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/09/2021, 11:40 πμ | 0 σχόλια

Με αγώνες κολύμβησης σε Αμβρακικό Κόλπο και Ιόνιο που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου , ο Δήμος Πρέβεζας, τo Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πρέβεζας και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας συνεχίζουν τις δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού στο πλαίσιο των “Εν Νικοπόλει Άκτια 2021”.
Ο σχεδιασμός των ανοιχτών για όλους εκδηλώσεων έχει εκπονηθεί με όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ αναφορικά με τον covid 19.
To πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου:
Αγώνας 1000 m
Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.
Αφετηρία: Θαλάσσια περιοχή Ακτίου (Πούντα)
Τερματισμός: Θαλάσσια περιοχή μπροστά στο Δημαρχείο Πρέβεζας
Παιδικός αγώνας 300 m
Ώρα έναρξης: 11:30 π.μ.
Αφετηρία -τερματισμός: Θαλάσσια περιοχή μπροστά στο Δημαρχείο Πρέβεζας.
Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος, τονίζεται δε ότι οι κολυμβητές θα κολυμπήσουν με δική τους ευθύνη, ενώ θα υπάρχει ομάδα υποστήριξης από γιατρούς και φυσικοθεραπευτές.
Θα λειτουργήσει γραμματεία μπροστά στο Δημαρχείο τo Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 09:00 – 11:00 π.μ, ενώ οι ανήλικοι αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους ότι συμμετέχουν με προσωπική τους ευθύνη.
Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στην μαγική και βραβευμένη για την ασφάλεια της παραλία του Μονολιθίου θα διεξαχθούν οι παράκτιοι αγώνες 3 και 6 km.

• Ο παράκτιος αγώνας των 3km έχει ως ώρα έναρξης 10:30 π.μ. και περιλαμβάνει την θαλάσσια διαδρομή από το Beach Bar Barracuda και τερματισμός στο Βeach-Bar blue Island

• Ο παράκτιος αγώνας των 6km έχει ως ώρα έναρξης 10:10 π.μ. και περιλαμβάνει την θαλάσσια διαδρομή από την Παραλία Καναλίου και το Enzo café ως το Βeach-Bar blue Island.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για άτομα από 18 ετών και άνω, θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες ανά ηλικιακή κατηγορία, ενώ μετάλλιο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες και θα ακολουθήσει γιορτή στον χώρο του beach-Bar blue Island.
Συγκέντρωση:
Η γραμματεία θα λειτουργήσει στον χώρο του beach bar Βlue Island από τις 8 το πρωί.
Στις 09:45 οι αθλητές θα μεταβούν με το Τραίνο του Δήμου από το beach bar Βlue Island στα σημεία εκκίνησης του αγώνα .
Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ οι κολυμβητές θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test (48 ωρών) ή μοριακό τεστ (72 ωρών).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα