Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:31

Την κρατούσε αιχμάλωτη για μήνες – Την χτυπούσε, τη βίαζε και την εξωθούσε στην πορνεία

927 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/08/2021, 2:44 μμ | 0 σχόλια

Τον εφιάλτη έζησε στα χέρια του συντρόφου της μία γυναίκα στην Πάτρα. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η γυναίκα βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε στην αστυνομία όσα ζούσε τους τελευταίους μήνες. Τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών στη χώρα μας φαίνεται να μην έχουν τέλος.

Συγκεκριμένα, το νέο περιστατικό κακοποίησης γυναικών, που έλαβε χώρα στην Πάτρα, σημειώθηκε όταν τον Μάρτιο ο άνδρας αποφάσισε να κλειδώσει μέσα στο σπίτι τη σύντροφό του χωρίς να της επιτρέπει να βγει από το σπίτι. Ο ίδιος την χτυπούσε και την απειλούσε καθημερινά, ενώ πριν από λίγες μέρες προσπάθησε να τη βιάσει. Μάλιστα, ο άνδρας εξωθούσε δια της βίας στην πορνεία την άτυχη σύντροφό του.

Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.»

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, συντρόφου του, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα, σε οικία του στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα