Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:51

Πρέβεζα: Το ελικόπτερο στο γήπεδο, ο Ιβάν Σαββίδης και η Αγγλίδα φωτορεπόρτερ

2051 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2021, 7:36 πμ | 0 σχόλια

Μάθαμε τιν ακριβώς έγινε με την προσγείωση του ελικοπτέρου στο Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα” το Σάββατο 31 Ιουλίου το απόγευμα.

Αυτό που κυκλοφόρησε έντονα ήταν ότι το ελικόπτερο ανήκει στον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος στην Πρέβεζα έχει ένθερμους υποστηρικτές και μάλιστα συνδέθηκε το γεγονός με δικούς του ανθρώπους στην περιοχή μας.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι διαφορετική, αφού το ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα” ήταν για να παραλάβει γνωστή και διακεκριμένη Αγγλίδα Φωτορεπόρτερ και την κόρη της από την Πρέβεζα για να τις μεταφέρει στο νησί της Αίγινας.

Συγκεκριμένα το ελικόπτερο πέταξε από τα Μέγαρα, έφτασε στην Πρέβεζα για να παραλάβει τη διακεκριμένη Αγγλίδα φωτορεπόρτερ με την κόρη της και να τους μεταφέρει στην Αίγινα. Οι δύο Αγγλίδες είχαν στα χέρια τους τις άδειες που εξασφάλισαν από τον Δήμο Πρέβεζας, για να ακολουθηθεί η διαδικασία. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η διακεκριμένη φωτορεπόρτερ συνδύασε στην Πρέβεζα διακοπές και εργασία.

Αξίζει να σημειωθεί για όσοι-όσες δεν το γνωρίζουν ότι από τα πολύ παλιά χρόνια, από όταν στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας, δεν υπήρχε καν ταρτάν, δεν υπήρχε καν χορτάρι, όταν το απαιτούσαν οι συνθήκες, χρησιμοποιούνταν για ελικοδρόμιο.

Έτσι και αυτή τη φορά συνέβη ακριβώς το ίδιο με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα